28 ноември 2013 г.

Кой наднича там?

"Кой наднича там?" е последната серия АТС-та за размяната на Деси.
Пълният комплект заедно с няколко картички за благотворителния базар вече пътуват към нея.

Червеният картон с коледни пожелания е от "заводските" картички отпреди 5-6 години. Плюшкин си ги прибра най-прилежно и ето, че им дойде реда. 
Синият фон е от салфетка, залепена на самозалепваща хартия, а зайчето и Снежко изрязах от един тефтер с декорирани страници. Не съм ги подредила хронологично, но номер едно (от серията) е с една снежинка, номер две с две и номер 3... не можете да познаете с колко :-)

Картичката е като предишната (почти). Може да се каже, че е вариация някаква - с различен фон, звънче и добавена една снежинка. От картичките за базара само нея не съм показвала.
Забравих да я снимам отвътре - не е нищо особено, но все пак има едно декорирано ъгълче за цвят.
Хайде, този месец бях много активна - даже допускам че може да съм станала досадна, но като ми дойде музата гледам да се възползвам максимално :-)

The Crazy Challenge – CCH #159 - Snowy winter / Снежна зима
Чао!

10 коментара:

 1. Te4e, май ще успея да коментирам...
  Много са хубави всички! И аз съм залепвала салфетка на самозалепваща хартия, но в последствие се разлепяше. Може би защото беше гофрирана. Затова за по- сигурно мацам със стик лепило.

  ОтговорИзтриване
 2. Чудесна последна серия, а картичката е много сладка, също като предната :). Аз засега не съм направила нито едно АТС! То май срокът изтича скоро...

  ОтговорИзтриване
 3. Тече, ето че тази седмица дойде ред да си сменим ролите и на мен се падна честта при The Crazy Challenge да коментирам точно твоята картичка :)) Много ми харесват фоновете-и на ATC-тата, и на картичката. Намирам за изключително симпатично как героите ти надничат от творбите ти или ти подават красив гирлянд с малко звънче. Много благодаря, че се включи в предизвикателтвото ни Snowy Winter.

  ОтговорИзтриване
 4. Прекрасни са тези АТС, Тече! Дано само ми се падне някое от тях - особено малкото момченце, толкова е сладко с този надпис в ръце!

  Много ти благодаря, че ги включи в предизвикателството на The Crazy Challenge!
  Гуш
  Ем

  ОтговорИзтриване
 5. Тече, всеки път ме изненадваш с някаква нова хрумка! И този път успя-салфетката върху самозалепваща хартия и броя на снежинките, дето означава поредността на АТС-то, много ме впечатлиха! Май трябва да се взема в ръце, че крайният срок за размяната наближава. Много стимулиращо ми подейства публикацията :)

  ОтговорИзтриване
 6. Аз май съм изпуснала някаква размяна.
  Страхотни ATC си показала. Браво, много ми хареса и картичката.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. До края на седмицата е - имаш време да наваксаш!

   Изтриване
 7. Урааа! Мецанко дойде при мен!

  ОтговорИзтриване

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...