28 ноември 2013 г.

Кой наднича там?

"Кой наднича там?" е последната серия АТС-та за размяната на Деси.
Пълният комплект заедно с няколко картички за благотворителния базар вече пътуват към нея.

Червеният картон с коледни пожелания е от "заводските" картички отпреди 5-6 години. Плюшкин си ги прибра най-прилежно и ето, че им дойде реда. 
Синият фон е от салфетка, залепена на самозалепваща хартия, а зайчето и Снежко изрязах от един тефтер с декорирани страници. Не съм ги подредила хронологично, но номер едно (от серията) е с една снежинка, номер две с две и номер 3... не можете да познаете с колко :-)

Картичката е като предишната (почти). Може да се каже, че е вариация някаква - с различен фон, звънче и добавена една снежинка. От картичките за базара само нея не съм показвала.
Забравих да я снимам отвътре - не е нищо особено, но все пак има едно декорирано ъгълче за цвят.
Хайде, този месец бях много активна - даже допускам че може да съм станала досадна, но като ми дойде музата гледам да се възползвам максимално :-)

The Crazy Challenge – CCH #159 - Snowy winter / Снежна зима
Чао!

10 коментара:

  1. Te4e, май ще успея да коментирам...
    Много са хубави всички! И аз съм залепвала салфетка на самозалепваща хартия, но в последствие се разлепяше. Може би защото беше гофрирана. Затова за по- сигурно мацам със стик лепило.

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесна последна серия, а картичката е много сладка, също като предната :). Аз засега не съм направила нито едно АТС! То май срокът изтича скоро...

    ОтговорИзтриване
  3. Тече, ето че тази седмица дойде ред да си сменим ролите и на мен се падна честта при The Crazy Challenge да коментирам точно твоята картичка :)) Много ми харесват фоновете-и на ATC-тата, и на картичката. Намирам за изключително симпатично как героите ти надничат от творбите ти или ти подават красив гирлянд с малко звънче. Много благодаря, че се включи в предизвикателтвото ни Snowy Winter.

    ОтговорИзтриване
  4. Прекрасни са тези АТС, Тече! Дано само ми се падне някое от тях - особено малкото момченце, толкова е сладко с този надпис в ръце!

    Много ти благодаря, че ги включи в предизвикателството на The Crazy Challenge!
    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване
  5. Тече, всеки път ме изненадваш с някаква нова хрумка! И този път успя-салфетката върху самозалепваща хартия и броя на снежинките, дето означава поредността на АТС-то, много ме впечатлиха! Май трябва да се взема в ръце, че крайният срок за размяната наближава. Много стимулиращо ми подейства публикацията :)

    ОтговорИзтриване
  6. Аз май съм изпуснала някаква размяна.
    Страхотни ATC си показала. Браво, много ми хареса и картичката.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. До края на седмицата е - имаш време да наваксаш!

      Изтриване
  7. Урааа! Мецанко дойде при мен!

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка!
Коментарите, съдържащи линкове нямат място тук и ще бъдат изтривани.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...