29 октомври 2016 г.

За мама

Днес мама става на 70.
Не и личат!!!
Още през пролетта на срещата в Плевен купих печата точно с идеята за днешния ден - ами той си е като направен за нея. Е, естествено мама е много по-красива! И не че кара скейт, ама е все в движение и на скорост и се надявам още много години да е така - активна, дейна и страхотна! 
Картичката не ми се случи много лесно - нали трябва да е "като за мама" - специална и прекрасна и ... огромните желание и ентусиазъм притиснаха музата в някой ъгъл.
Добре, че все пак се появи :-). Всъщност исках да е още по-красива.
Белите орнаменти в ъгъла са "отпадъци" от оня толкова готин и дълго мечтан шаблон "Mixed media 2"... ами страхотни са. Ама и моята подредба се получи прилично, нали?
Хартията на квадратчета е препратка към любимите ѝ гоблени, а надписа както винаги е приспособен от латински букви - вече почти цялата азбука съм правила. Тук новите са Ю и Б.
Много се надявам да дойде ден, в който някой да направи шаблон на кирилица с толкова хубав шрифт и размер. Цветето на шапката е с шита дръжка и оцветено с течни перли. Втората снимка е на светкавица, ама така се вижда прозрачната пудра, с която ембоснах изображението преди да го "пейпърпийсна" - хаха, тук загубих непосветената аудитория :-)
Хайде, чао!

1 коментар:

  1. Всъщност няма къде по-красива)Изчистена,идейна,перфектна :)За 100-годишния юбилей да имаш причина да и направиш още по-щура картичка :)Прегръдки!

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка!
Коментарите, съдържащи линкове нямат място тук и ще бъдат изтривани.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...