28 октомври 2016 г.

Малката вещица

Време е да ви предизвикам отново в Картичкофурии.
Както винаги дълго мислих каква да е темата и пак както винаги всеки ще има възможност да прояви и покаже своята креативност. Дали ще има желание е съвсем друг въпрос ;)
И така, темата ми е "Пълна промяна". Искам да видя нещо използвано по нетипичен начин, материали или инструменти, на които сте увеличили възможностите. Знам, че на пръв поглед звучи сложно, но всъщност е много забавно и силно се надявам да има много участници - все пак най-малко ни липсва фантазия, нали!
Когато все още нямах много материали по-често ми се налагаше да търся нестандартни решения. Сега почти не се налага, но все още ми е забавно и го правя.
Ще дам няколко примера за ориентация - ракетите ми, сглобени от всевъзможни щанци - на основни форми, цветя, морски фар, отпадъци от пеперудени крила и роботи; "пънч арт" също е форма на нетипично приложение... мога да изреждам още, но ще обърна малко повече внимание конкретно върху моето вдъхновение.
Още с получаването на наградата си от Роси поразгледах в магазина и си пожелах една щанца на вещица, яхнала метла. Винаги преди да купя нещо обмислям как и дали достатъчно мога да го ползвам... и ако не е достатъчно, то по какъв друг начин мога да го ползвам... евентуално.
Този път ме привлякоха вещерските аксесоари - шапка, обувки и метла, за които (благодарение на наличното описание с размери в сайта) прецених, че ще мога да ползвам с някои от малките печатчета Gorjuss.
Речено-сторено!
Ето го резултатът - няколко малки нежни момиченца, претърпели пълна промяна и превърнати във вещици. Една яхнала метла, открадната от вещицата заедно с шапката и обувките, друга седнала на тиква...
И като стана дума за тиква - тази дето е като изрязана  всъщност е направена с добавенo прилепче за усмивка и очи - части прилепови крила... бас държа, че не бяхте забелязали!
Усмихнахте ли се?
Хайде сега и вие ме усмихнете с участие в предизвикателството! Ще ми се освен да покажете какво се е получило и да разкажете как сте го постигнали.
Естествено ще има награда, а победителя ще си избера съвсем субективно.

Ето и едно колажче с основните използвани материали.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка!
Коментарите, съдържащи линкове нямат място тук и ще бъдат изтривани.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...