18 ноември 2020 г.

Картичката на Никол




 Както повечето от вас знаят на срещата във Варна представлявах Танчето в размяната на АТС-та. Дадох всичко от себе си и смятам че събрах за нея прекрасна колекция. Все пак преди да я изпратя трябваше да направя поне една картичка по повод раждането на дъщеричката ѝ  Никол. Тръгнало ми е на сини момичешки картички - като показах предишната тя спомена че не обича розово и затова ѝ направих синьо-жълта.

Имах няколко идеи - с магически ирис, с дежурния щъркел, с един много сладурски печат с кукла, зайче и жираф и тази осъществената с шейкърче. Излишно е да казвам че идеята и резултата не си приличат, обаче стана сладка и това ме устройва.

Луната с шапката е от един комплект щанци, бебето от друг, косата му от трети, панделките, звездичката все са от различни... много се забавлявах като ги комбинирах и мисля че си паснаха перфектно. Даже можеше да сложа и одеалото от другото бебе, дето спи на луната по очи, ама пропуснах момента. 

Буквичките са от латиница - много ги харесвам и се оказа че за конкретното име ги имам всичките готови, така че не ми се наложи да "кирилизирам". Все пак може някой ден да го направя ей така - за кеф и за всеки случай.

Ако някой се чуди как успях да направя толкоз крив тегел да не се мъчи ... оказа се че "шия" без долен конец, та се наложи после на ръка да целя дупките, че да има конец все пак.

В следващата публикация ще покажа и кутийката , която изпратих за кака Йо. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка!
Коментарите, съдържащи линкове нямат място тук и ще бъдат изтривани.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...