8 март 2017 г.

Първите 7

ЧЕСТИТ 8 МАРТ!
Да сте здрави, обичани, вдъхновени и окрилени не само днес, а всеки ден!
Този празник ме подсети, че някой тези дни е станал на 7 и то не кой да е, а блогът ми стана на 7. През 2010 за 8 март си подарих блог.
 И понеже знам, че първите 7 са много важни ми се искаше да си направя малка равносметка...
Не че знам от къде да започна.
*Да речем от 420-те публикации - не са много, но са колкото трябва. Падат ми се средно по 5 месечно - не е зле,а? А колко емоции са ми донесли... не може да се опише.
*За цялото време са регистрирани близо 340 000 посещения на блога, от над 100 държави - за някого може да е смешно но аз съм щастлива, че не само мама ми чете публикациите.
*С огромно вълнение чаках и четях всички коментари - сега вече не чакам, по-скоро с изненада откривам че някой е решил да коментира. Не се сърдя - знам че отнема време и при положение, че аз самата рядко мога да отделя от своето за да разглеждам блогове как да искам другите да го правят?!? Много съм благодарна на всички, които са оставили някой от над 3700-те коментара под публикациите ми. С носталгия си спомням времената, когато всички се познавахме (само виртуално, но и доста лично), а блоговете бяха местата на срещите ни. С времето и най-вече благодарение на срещите, организирани от Деси с много от вас вече сме лични познати и сме си близки - не географски, а в сърцето ми!
Този блог ме срещна с прекрасни хора и дори само за това си е струвало! И може би затова и не се отказвам все още. Всъщност от самото начало блогът ми е нещо като личен архив, свързан с хобито, до който всеки има достъп и е добре дошъл. Тук споделям и своите малки открития. Гледайки назад виждам как съм се развивала с времето - не непременно към по-добро, но за мен най-важното е да успея да запазя хобито си за лична "консумация" без да ми се налага да правя нещо непременно, спешно, евтинко или пък което не искам. Не че съм се опазила съвсем, но съм правила компромис със себе си само за хора, които харесвам.
Това беше равносметката ми за първите 7 - може би най-скучното ми излияние :-)
И няма да организирам някакво предизвикателство или игра или каквото и да било за тази годишнина, ама пък ще се радвам да се видим на габровската среща, да си разменим АТС-та и да си побъбрим!

Пропуснах тази година да покажа мартенички, та за това има и такава снимка.

Чао!

14 коментара:

  1. Хеййййй :):):)Честит 8 март и Честит Рожден Ден на най-усмихнатото другарче по хоби, което познавам за моя най-голяма радост и лично !Да си здрава,все така позитивна и естествена и не зарязвай още това уютно местенце дори само за такива като мен ,които нямат друг допир до прекрасностите, които правиш макар и само по 5 на месец.
    Благодаря за всичко споделено - осъществени идеи , урочета ,мнение за това и онова и за страхотното ти чувство за хумор и за забавните ти публикации,които ме карат да се усмихвам.Спирам вече, че моето словоизлияние стана по дълго от твоето :):):).Надявам се да се видим в Габрово да ти кажа останалите две, три изречения лично.Голяма прегръдка!

    ОтговорИзтриване
  2. Честит двоен празник, Тече! Бъди здрава, вдъхновена и ще се радвам, ако мога и през следващите 777 да се радвам на публикациите в твоя блог.

    ОтговорИзтриване
  3. Честит двоен празник, Стеф! Бъди щастлива и обичана! Нека вдъхновението не те напуска и занапред! Споделям твоя сантимент към блог пространството. Радвам се, че продължаваш да поддържаш твоето уютно местенце.

    ОтговорИзтриване
  4. Мили момичета, много благодаря! Прегръщам ви и ви целувам!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Лелеее, кога станаха седем... ?!

    Не знам да ти честитя ли, да ти се удивя ли, да ти се поклоня ли...Ти ме биеш по всички параграфи - и в прецизност, и в креативност и в упоритост и последователност. Също и в сантименталност... и малко по опит :) . Обичам те и съм от онези , дето влизат тук с охота, надежда, жажда и без покана, тайно, явно, набързо и за по-дълго...без да спират да поблагодарят за гостоприемството поне и за уюта и за споделения опит. За малките и големите неща, за тънкостите и хитринките, за шареното и веселото...Аз също съм от тези, дето се учат от теб, грабят с пълни шепи и си мечтаят един ден да те стигнат. И по големина на сърцето и по умения в ръцете!
    Обичам те! Целувам те!
    Честит празник!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ааа, от теб обратна връзка никога не ми е липсвала :-)
      Мнооого си мила! Чак ме засрамваш...
      Обаче тъй като си ми географски най-близо ми е много ценно, че мога да си излея емоциите върху теб (точно когато са ми в повече)!
      Пък за още кооолко много неща съм ти благодарна даже не е за разправяне :-)

      Изтриване
  6. Честит празник, Тече, и честита блогодинка! Радвам се, че те познавам и лично и съм голям фен на твоя крафт свят. Продължавай да бъдеш все така шарена и споделена и занапред!
    Целувки 😘

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерсиии, мила!
      Дано не изглежда че мисля да се отказвам :-)
      Не че не ми е минавало през ума, ама скоро няма да го направя!
      (и заради мен и заради вас и най-вече заради неподозирания ми инат)

      Изтриване
  7. Честит рожден ден на твоето местенце!
    Когато прохождах в това хоби тайничко надничах точно тук и в блога на Дани. Черпех вдъхновение и опит. Щастлива съм, че те познавам. :-). Бъди все така пряма, търсеща, откриваща, споделяща и удивително прецизна.
    Целувам те <3 !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз те целувам!
      Радостта от познанството ни е взаимна!

      Изтриване
  8. Честит 7-ми Рожден ден, Те4е!
    Много обичам да се отбивам тук! Радвам се, че се познаваме лично. Желая ти много вдъхновение и реализирани проекти! И ще очаквам срещата ни с нетърпение в Габрово!
    Целувки!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Честит празник на голяма патерица, Тече! Твоето местенце е едно от любимите ми, защото има много красоти за гледане и много хитрини за учене! Истинско щастие е, че имам такова крафт-другарче като теб! Прегръдки!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И за мен е щастие да сме другарчета!
      Благодаря!

      Изтриване

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка!
Коментарите, съдържащи линкове нямат място тук и ще бъдат изтривани.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...