11 юли 2016 г.

Сватбено зелено

В първия момент като чух, че ще правя сватбена картичка в зелено се притесних - обичам зелено, не пропускам възможност да обогатявам зелената си колекция... обаче хич не можех да си представя как ще се получи нещо нежно в този цвят... (не че не ми се е случвало).
Поканата е с листенца (подобни на логото на елшите) - тя беше отправната точка. Гълъбите трябваше да са в компанията на листенца.
Избирах дълго цветове и добре че намерих листчето на точките - освен че е много нежно около него някак едноцветните картони вече се подбраха сами.
Имам много щанци на листа, но в крайна сметка подходящи  се оказаха два пънча с листо на роза - и едни от щанца на Leane Creatief, ама нали с пънч става по-бързо.
Желанието на момичето беше около прозорчето на плика да има листенца и камъчета - обичам, когато някой знае какво иска и ми се доверява за реализацията.
Цветчетата пък са от един шаблон с дърво на Rayher - прекрасен! Има три варианта на корона с листа, цветчета и сърчица, всичките много красиви - реже чудесно и елементите си падат сами... абе попадение в десетката!
Като редих листенцата и цветята на картичката си мислех че няма как да стане по-бавно от това... е, като започнах плика се оказа че може, даже мнооого по-бавно можело! 
Ей така си ги представях - ефирни и леки, ама все не ми се получаваше, докато не пробвах с бръшляновия кръг на Marianne Design. Орязах го драстично и само тук таме оставих част от листата, които оформих с щанците на листенцата, за които вече споменах. Добавих още, всичките са с ръчно направен релеф. Поприкрих снажданията с камъчета и добавих няколко тичинки... абе много съм доволна от постигнатото!

Започнах я за монохромното, после имах известни колебания дали да я покажа в него или в сватбеното предизвикателство на КФ, но сватбеното надделя, само защото е по-дълго и позволява да изчакам подаряването.

2 коментара:

  1. Те4е, тия твои гълъбови неща са мноооого готини :)!!!

    ОтговорИзтриване
  2. И с право си доволна, Стеф. Много нежна картичка е станала! Гълъбчетата са си твоя запазена марка. :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка!
Коментарите, съдържащи линкове нямат място тук и ще бъдат изтривани.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...