28 март 2016 г.

Здравей пролет

Това е моето участие в играта ""Познай автора 2" на тема Здравей пролет. След като първия път затрудних голяма част от момичетата реших сега да направя типично моя картичка (не че онази не беше, но нямаше нищо което да е само мое си).
Рядко ми се случва да сбъркам картичка и да продължа. Красивата решетка всъщност е доста трудна за залепяне. Докато нанеса лепило навсякъде първото вече е изсъхнало, затова сложих повече... то пък взе че се размаза...и стана еднааа :-)
 Можех да започна отначало, но реших че ще пробвам да лакирам (със същото лепило), за да не личат отделните лъскави петънца. Почти се получи! Всъщност си се получи доста добре, само дето картона толкова се деформира от влагата, че мислех че няма начин да се изправи, още повече че нямаше как да притисна заради слоя неизсъхнало лепило. Оказа се, че част от деформацията си се оправи сама със съхненето, а на сравнително малката остатъчна аз помогнах.
Клончето е смес от релефна паста с кафява акрилна боя през собственоръчно  изрязан шаблон- отново не ми се получи много нанасянето, но най-грубите размазвания прикрих с цветчета и листенца.
Точно цветчетата са моят жокер този път. Някои го разкриха, други се подведоха по нещо привидно очевидно, трети ползваха други "маркери" и отново съм доволна от резултата. Тези, които са ми важни не се поколебаха изобщо и познаха от раз.
Доволна съм и от факта, че другарчето което изненадах с нея си я хареса, а това е най-важното!
Ще я покажа тук:
http://moo-mania.blogspot.bg/2016/03/spring-fruhling.html

2 коментара:

 1. Wonderful card - so pretty!
  Thank you very much for linking it to Moo Mania & More Challenge!

  oxo
  Susi

  ОтговорИзтриване
 2. Не съм се колебала и секунда, че това са твоите цветя. Нежни, прекрасни и уникални!

  ОтговорИзтриване

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...