12 октомври 2015 г.

Сватбено

Колкото и да не си падам, все ми се налага да правя сватбени картички за близки на които не мога да откажа.
Тази е първата за съседската сватба. Предстои още една за същата сватба и още една за друга... а на мен ми се правят коледни!
Това донякъде обяснява липсата на свежа идея и изборът ми да заложа на нещо отработено вече. Искаше ми се да съм по-доволна от себе си.
 Всъщност не съм и недоволна. Радвам се че често ползвам рамката с цветя, която си купих без много ясна идея, но на много добра промоция :-).
Направих гълъбчетата кремави уж с някаква идея да не са искрящо бели и сега на снимките много ми вадят очите. За свое оправдание ще кажа, че и основата и цветята отпред не са бели, но на тях не им личи толкова.
Харесвам си плика - стандартен пощенски плик с изрязано от мен прозорче, подплатено с целофан и украсено с въпросните цветя. Стана много добре!  

4 коментара:

 1. Наистина много добре е станала. А на мен не ми "вадят" очите гълъбите, дори ми допада идеята. Бих решила, че са нарочно в друг цвят, ако не беше казала :)
  Прегръдки!
  Ирена

  ОтговорИзтриване
 2. Хвъркатите стоят малко като окаляни от вчерашния дъжд,ама на теб ще ти простим ,защото идеята и изпълнението и с тези готини гълъбчета е много добро попадение :):):)Прегръдки ,много при това:)!

  ОтговорИзтриване
 3. И аз ви прегръщам много!
  И да, нарочно ги направих кремави (окаляни), но сега мисля, че не съм взела най-доброто решение. Ама няма как да се застраховам от всички грешки :-)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Много добре си стоят така,просто се избъзиках ,защото си готина и носиш майтап :):):)!

   Изтриване

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...