24 май 2015 г.

Розова за бал


Едно момиченце, приятелка на племенницата ми се свърза с мен с молба за картичка, с която да зарадва своя приятелка абитуриентка. Още на пловдивската среща си взех този печат точно с цел да имам нещо подходящо за абитуриентки (нищо че се води валентински).
Момичето е paper piecing, като на полата придадох малко повдигнат ефект - на живо седи много добре, на снимка - не чак толкова.

Пеперудите пак на Stampin up / Sizzix и пак съм влюбена в тях, както в сърчицата.

Детето искаше картичката да е розова и да има надпис "Честито дипломиране Вили". Не се вижда много добре на снимката, но самият надпис е покрит с порядъчно количество UTEE, преди да се сложи в рамката.
Отвътре - релефни пеперуди.

Пак ще се включа в Картичкофурийско предизвикателство 260 - "Сватба или бал". И в "Хартиени вълшебства" пак на бал.

И накрая, но естествено не на последно място:
Честит празник на всички!!!

5 коментара:

  1. Ей, Тече, откога го чакам този печат. Като знам колко е миниатюрен, искренно ти се възхищавам на търпението и усърдието да го режеш и лепиш. Чудесна картичка е станала, сигурна съм, че детето е било много щастливо. Честит празник и на теб.

    ОтговорИзтриване
  2. И аз, и аз! Чакането приключи и определено си заслужаваше! Прекрасна е, а ефектът с повдигането на полата е много добър! Пеперудите наистина са много красиви! <3

    ОтговорИзтриване
  3. Ех, че красива картичка. Много нежна, а и ефекта с полата е супер. Точно за при нас в Хартиени вълшебства този месец!

    ОтговорИзтриване
  4. Поредното красиво творение!Поздрави,Те4е!

    ОтговорИзтриване
  5. А пък комбинацията розово и кафяво ми е една от най-любимите. Страхотна картичка :) Благодаря, че се включи в моето предизвикателство :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка!
Коментарите, съдържащи линкове нямат място тук и ще бъдат изтривани.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...