18 май 2015 г.

Шампанско и шоколад - 2



Ако за нещата от предишната публикация имах много време и пълна свобода в избора на форма, размер и елементи тук нещата не стояха така. Сватбата е същата.
Как се стигна до това аз да правя този плик чак не разбрах - поръчката е от булката към майсторката на поканите и всички други неща за сватбата. Тя пък, поради липса на време някак ми я прехвърли. Даже не беше сама като ми я прехвърли та мога да кажа "прехвърлиха ми я", а пък аз се съгласих.
Изискванията - да е плик "като за пари" (разбирайте форма и размер - недоопределени), да е в цветовете на сватбата и да е със същата пеперуда като от поканите. Ей тук подозирам, че ще го получи кумата (за справка пак предишната публикация). Точно за това реших да не повтарям елементи - иначе със сигурност този плик щеше да е точно като кутийката със същите сърчица.
Пеперудата ми я даде за да изпълня условието, аз пък "си намерих" в нейния офис сглобени китка и панделки в подходящ цвят и си изпросих и тях за всеки случай. И добре че го направих - нищо от наличните ми материали не пасваше толкова добре. В крайна сметка оползотворих почти всички остатъци картони в тези цветове. Оказа се че нямам подходяща панделка и не че не можех да си купя, ама нямаше кой да чака понеделник.
И така пеперуда (която не ме кефи много и освен това е доста голяма) за основен елемент, цвете с панделки за допълнителен и две дребни парчета от тапета заедно с един прекрасен наниз перлички. Аз съм доволна от крайния резултат.
Технически характеристики:
-размер 170х85х5мм;
-магнитно закопчаване.
Стана ненатрапчиво елегантен този плик - точно както ми харесва, за което основна заслуга имат перличките. Надявам се който и да го получи да си го хареса!
Да са живи и здрави младоженците и да живеят дълго и щастливо заедно, а аз засега се наситих на шампанско и шоколад!

4 коментара:

  1. Много стилна както и картичката и кутийката в предната публикация.Аз като фен на CAS стила много я харесвам:)

    ОтговорИзтриване
  2. Елегантно и стилно, а изпълнението както винаги - перфектно!

    ОтговорИзтриване
  3. Тече, на мен ми допадат и двата шоколада със шампанско - много стилни и изчистени, без нито един излишен детайл. Но и на живо да метнеш една такава комбинация - от шоколад и шампанско :) пак няма да я върна :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка!
Коментарите, съдържащи линкове нямат място тук и ще бъдат изтривани.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...