15 януари 2015 г.

ЧРД, Вили!

И така - ето я първата. Не само за годината, ами и първата на която се осмелих да сложа оцветена картинка. До сега ми се е случвало само с един таг за коледната размяна, за който момичетата (заради доброто си възпитание) не ме освиркаха, че даже ме и насърчиха ;-)
 
 А тези момиченца  на Scrap Berry's са тооолкова хубави и изкушаващи!
Направих я за Вили и вложих много обич и желание. Виждам тук таме някакви дребнички кусури, но си я харесвам много.
Надявам се и на вас да се хареса
За цветята вече разказах, така че тази ще си остане без много обяснения. И кутийка си има, очевидно. С прозорче и по-дълбока за да събере и подаръчето.
Ще я включа в CMC#64 Make it Sparkle! / Нека заблести! - заради стъклените камъчета и отново в Забавлятелство Тридесет и осмо: 3D .

4 коментара:

 1. Стефче, благодаря ти за това участие в предизвикателството на Кард Мания. Много обичам синьо в комбинация с жълто. Цветенцата са другото нещо, което ме грабна. Кусури, винаги ще си намираме, но по-важното е, че докато правим поредният си проект, се потапяме в един друг, по-красив свят. :) Пожелавам ти успех и до нови срещи. :)

  ОтговорИзтриване
 2. Много нежна и сладка картичка, с пролетно настроение заредана!

  ОтговорИзтриване
 3. Много си е хубава даже! Само не знам мъжО ти какво ще каже...

  ОтговорИзтриване
 4. Стефче, много е сладка. и аз много харесвам печатите на Скрап бери. Благодаря ти че я показа в предизвикателството на Кард маниа. желая ти успех
  Поздрави,
  Веси

  ОтговорИзтриване

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...