31 май 2014 г.

На добър час!

Тази година малкият ми син завършва 12 клас, племенникът също. Данданията около бала премина и покрай всичките емоции почти нямах допир до хартийките.
И по схемата "децата на обущаря ходят боси" за моя абитуриент няма картичка... за племенника обаче се напънах и спретнах това:
 Печатът "На добър час!"е на Мигито и е много подходящ точно за този повод. Бухалчето е съвсем ръчно направено и може би малко недодялано, но нямаше време за втори опит, така че - това е!
 С направения от мен фон (не че кой знае какво съм направила) че се включа в предизвикателството на Вили в КФ, а с 5-те листа в забавлятелството.
За сега толкоз, надявам се скоро да имам още нещо за показване ;-)

ПС Като казах, че детето ми няма картичка имах предвид от мен - иначе си има от Злати!

7 коментара:

 1. Хмм...чисто принципно...детето си има картичка, само дето не си я правила ти. Ама нали знаеш - за това са другарчетата. Бухльо е супер и се радвам, че си успяла да хванеш последния влак и да се включиш в Забавлятелството ;-)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Аз накрая съм си се пояснила, де! И държа да отбележа - не е редакция - имаше си го от началото :-)
   Ама много благодаря!

   Изтриване
 2. Тече, първо поздравления за абитуриента! Да ти е жив и здрав и на добър му час в живота!Пожелавам му да следва мечтите си! А картичката ти е страхотна както винаги, бухалчето си е супер, много симпатично даже.Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 3. Аууу, каква смелост с дистресите....много готин ефект. Какво пак не си доволна- бухльо е страхотен. Благодаря, че въпреки лудницата около теб през тези дни, успя да се включиш при Картичкофуриите.

  ОтговорИзтриване
 4. Бухалчето е очарователно, Тече! На добър час на 2-та абитуриента!

  ОтговорИзтриване

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...