26 април 2013 г.

Срещата

Дългоочакваната среща дойде и много бързо свърши!
Остана ми емоция, която още ме държи.
Няма да съм многословна, повече ще са снимките. Исках да са още повече, но се оказа  че на моя апарат има само няколко и то с кофти качество -  кой се сеща да снима като наоколо е тооолкова интересно!?! Отговорът е Даниела моето другарче, с което формирахме "Севливеската група".
Ето ги снимките, тук-там придружени с коментарче:
 Първо се запознах с групата на пушачите и с Мария... с останалите момичета незнайно защо снимка няма. Последната е с част от тях преди отпътуването.
 След представянето и приятните изненади от домакините - кошнички с декорирани яйца, липов чай, свитъче с информация за града и едни страхотни козуначени пити (евала на майсторката!!!) се размесихме и беше много хубаво - много запознанства и още повече усмивки...
Най-неочакваната ми среща-запознанство беше с Теди - Chiges може би затова и тя ми беше една от най-вълнуващите! Във всички случаи обаче не единствената такава...
Моля да ме извинят всички момичета, които питах по десетина пъти "А ти коя беше?", опитвайки се да прочета какво пише на баджа... Голяма част от тях така и не успях да запомня. Явно една глава не ми е достатъчна...
Една от работилничките на Мигито - творчески момент...
На тези момичета помня не само имената ;-)!
Много им се радвам! Ем, Иренка, Мария (която лично ми връчи наградата от КФП-160) аз, Краси, Силвия и Илиана...
 Снимчици със Злати и Иренка...
 И на севлиевската група :-)
Идва бодра смяна!
 Невероятни сладурчета!!!
"Посидеть перед дорогой..."
Срещата беше страхотно преживяване! От сърце благодаря на Деси и Мариянка за организирането и, на домакините за гостоприемството и на всички присъстващи за прекрасните мигове!
Много от тези, които не дойдоха ми липсваха... не че имах достатъчно време да отделя на всички, но пък това няма да е последната ни среща, нали!
До нови срещи!

7 коментара:

  1. Тече, готино ми стана да премина пак през емоциите и снимките. И аз се радвам, че успях да свържа поне в известна степен имена-никове-лица. И благодаря за АТС-то :) на живо е още по-готино.

    ОтговорИзтриване
  2. Еее, много хубави снимки! Мен така и не ми остана време да снимам, но с такова удоволствие гледам снимките на другите!
    Наистина свърши твърде бързо тази среща. Но то е така, като му е приятно на човек и времето минава неусетно :)

    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване
  3. Завид, завид. :) До година я направете лятна, че живот и здраве ако си дойдем и аз да се присламча. :)))

    ОтговорИзтриване
  4. Супер репоратж. Пренесе ме отново седмица назад. Аз моя апарат го взех, но се оказа, че картата е останала в лаптопа при последното сваляне на снимки:(. Затова си нямам ни една снимка, но пък спомени - бол! За мое съжаление не можах да преизпълня плана си да се запозная с всички, но поне с половината успях. Радвам се, че с теб успях да разменя някоя истинска дума, не само виртуални:). А следващия път като ходя на гости на девер ми(на сестра ми мъжа), ще ти звънна, той е от Севлиево:)

    ОтговорИзтриване
  5. Супер изглежда, Стеф! Чета обсъжда се вече във фейса нова среща през септември или октомври,та се надявам, че нея няма да я пропусна. :)

    ОтговорИзтриване
  6. Знаех си, знаех си, знаех си, че ще бъде страхотно преживяване! Гледам ви и ви се радвам и се надявам следващия път да успея да дойда :)

    ОтговорИзтриване
  7. Чак днес виждам репортажа, отново преживях емоцията! Каква еуфория беше само... Много се радвам на запознанството ни!!! Надявам се отново да се видим, този път във Варна в началото на Октомври!

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка!
Коментарите, съдържащи линкове нямат място тук и ще бъдат изтривани.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...