1 април 2013 г.

Кутийка за шМи

 Ама хич не съм авантюристка!
И все пак за една авантюра ще се закача в последния възможен момент.  Авантюрата за която говоря не изисква смелост, нито някакви изключителни умения, само желание и малко време отделени за някое виртуално другарче. А такива тук имам много и за да не се чудя към кого да е адресирано моето "нещо" реших да е за самата главна авантюристка шМи.

Като казах малко време имах предвид наистина малко - толкова имах на разположение за да направя ето тази кутийка.  В нея има нещо съвсем тривиално, което се надявам да влезе в употреба по прекрасния начин, който тя ми описа.
За съжаление няма как да я получи до утре на обед (при положение че още не съм я изпратила) и в момента развалям изненадата, но пък се надявам като си я получи да се усмихне и да разбере колко положителна енергия съм се опитала да и предам.

Чао и приятна вечер!

7 коментара:

 1. Прекрасна кутийка! Много нежна и елегантна.

  ОтговорИзтриване
 2. Ще си го кажа пък "ех"-чето. Ех, Стефче, успя, успя ти да ме изненадаш и още как. И то по такъв приятен начин. Може времето ти да не е било много, но кутията е страхотна и носи твоя "почерк". Когато и да пристигне при мен, ще и се радвам като американски студент на пролетна ваканция. Така да знаеш. Благодаря ти от сърце, че хвана вълната и стана авантюрист :)ххх

  ОтговорИзтриване
 3. Радвам се на творбата ти,радвам се,че си в "групата",то това му е най-хубавото!

  ОтговорИзтриване
 4. И за малко време, пак си се справила супер, Стефче!

  ОтговорИзтриване
 5. Ето защо не правя кутийки...все едно не е правена ръчно.
  Ефирна и нежна украса.

  ОтговорИзтриване
 6. Много е мила и нежна! Със сигурност ще усети енергията, която си вложила!:)

  ОтговорИзтриване

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...