15 декември 2011 г.

Офис елхичка

Здравейте,

Днешната ми публикация няма да е за картичка, а за елхичката скалъпена с подръчни материали за украса на офиса ни. Ето я:

Знам, че не е нито много красива нито е нещо невиждано, но всичко по нея си е мое - и идеята и изпълнението и затова ще я включа във Второто хоби предизвикателство "Коледна украса 3D".
Използвала съм микровелпапе и самозалепваща зелена хартия за самата елхичка. Предпочитам по-тъмно зелено, но само такова имахме. Мънистата са единственото, което съм донесла от вкъщи всичко друго си е било в офиса и е приспособено за целта ....да си Плюшкин е диагноза :-). Освен самозалепващото фолио, което се превърна в панделки, няколко телчета за телбод играят ролята на кукички. Сребристия гирлянд всъщност е кабелче от отдавна счупени слушалки, което дочака звездния си час.  А за основа съм ползвала един много любим порест материал, който много лесно се реже с макетно ножче, но за съжаление не знам как се казва.

След празниците елхичката се сваля от поставката, сгъва се и се прибира в плоска кутия за догодина.

Хайде, приятна вечер и до скоро (надявам се)!

19 коментара:

  1. Браво, Тече! Абсолютно права си за Плюшкин! Аз също съм фен на това , да даваме втори живот на нещата около себе си, понякога се раждат изумителни неща! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  2. Супер е да използваш непотребни иначе неща и да ги превръщаш в красота! Да не говорим колко е екологично да си Плюшкин!

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотна е! Най ми харесва украсата! :) Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  4. Тече, това си е супер оригинална елхичка, която е и много красива! Ако не бях прочела публикацията ти, доста имаше да се чудя за част от нещата! И това с телчетата ми хареса, и гирлянда - супер идейки за оползотворяване на иначе непотребни вече вещи!

    ОтговорИзтриване
  5. Аз може ли да дойда да работя във вашия офис?! Да знаеш, че работя много и няма да съжалявате:) И ние си имаме елхичка- по голяма, много гичеста, купешка и лъскава, но не е толкова чаровна и е някак стерилна...

    ОтговорИзтриване
  6. Тази болест е заразна,при мен е страшно...А резултатът при теб-похвален!И весели празници на всички твои хора!

    ОтговорИзтриване
  7. Много ви благодаря, момичета!
    Лулу, ако знаеш колко ми сгря душичката... и сега ми е пред очите тортата с кокошките - ние сме само 5 човека и пак покриваме всички персонажи :)

    ОтговорИзтриване
  8. страхотна елха, поздрави до всички и весела коледа

    ОтговорИзтриване
  9. Да си Плюшкин е диагноза....права си, Стеф - наистина е диагноза и колко народ е болен от тази болест - нелечима и заразна! А елхичката е чаровница, много свеж вид има в този нюанс на зеленото...Поздравления за креативността!

    ОтговорИзтриване
  10. Стефи, елхичката е истинска красавица. Направо се изумих, като прочетох от какви неща си успяла да сглобиш тази красота! Много, много и искрено се възхищавам на всички креативни идеи, с помощта на които вие момичета успявате да вдъхнете нов живот на "непотребните' според повечето хора материали!
    И аз смело мога да се присъединя към "Плюшкиновците", откакто започнах да намирам време за хобитата си.
    Благодаря ти,че успя да се включиш в Хоби Предизвикателство №2 "Коледна украса"

    ОтговорИзтриване
  11. Тече, като гледам тук всички сме с диагноза Плюшкин и всички харесваме елхичката:)
    Наминах да ти пожелая весели празници и някое и друго коледно вълшебство ! :)

    ОтговорИзтриване
  12. Чудесна ехлхичка си спретнала. Браво за идеята и инициативността. Порестия материал не е ли дунапрен или нещо подобно? Хубаво е да си плюшкин в такива моменти. И аз пазя някакви такива "боклучета" за подобни идеи..., за което много ми се сърдят в къщи.

    ОтговорИзтриване
  13. Много е странно как само от една украса, може да се забележи коренна промяна в поведението на някои хора в случая колеги.Спомням си първата ми коледа на работното място.По принцип съм свикнала да си украсявам и да си приповдигам настроението с елхички и лампички, понеже това са страхотни празници.Колегите ми бяха изключително.....неприветливи така да кажа, всеки забол глава в пода и само оплакващи се, напълно противоположни на мен.Една седмица преди коледа направих лека украса и то със страх да не ме изгонят, но какво стана....?Изведнъж всички започнаха да се усмихват и да бъдат малко по доволни и щастливи и да искат и те подобна украса.За това на каквато и възраст да сме трябва да запазим коледният си дух.Благодаря за идеята страхотно е елхата ти.

    ОтговорИзтриване
  14. Невероятна идея за офис елхичка, благодаря за предложението, ще се опитам да си направя тази година.

    ОтговорИзтриване
  15. Hi there! Τhіs blog рost couldn't be written much better! Going through this post reminds me of my previous roommate! He constantly kept talking about this. I most certainly will forward this post to him. Pretty sure he'll have a gooԁ read.
    Thanκs for sharing!

    Here is my blog ... payday loans

    ОтговорИзтриване
  16. Блога ви е много приятен като един бонбон е в това приятно синъо на топчета, определено е запомнящ се което е нужно вече в Интернет пространството.Елхата е чудесна идея с която можем да си направим малко по коледно настроението дори и на работното ни място където рядко има украса а с тази елха слагайки я на бюрото ни никой нищо няма право да ни каже, при това ако сложим и малко подаръци или прост едни бонбонки в купа всички ще останат доволни сигурна съм.Очакваме още такива предложени.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря! Да, с бонбонки комбинацията ще е супер!

      Изтриване

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка!
Коментарите, съдържащи линкове нямат място тук и ще бъдат изтривани.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...