29 октомври 2017 г.

ЧРД, мамо!

Пак дойде 29 октомври, което значи че трябва да дам всичко от себе си и да направя най-прекрасната картичка за мама. Знам, че тя ми ги харесва почти всичките и все пак ... все ми се иска да я изненадам приятно!
За картинката нямах никакви колебания - след като миналата година ползвах едната картинка от комплекта сега си е ред на другата. Тези дами-кукундрели са ѝ любимки. Избрах красива светло синя хартия, изрязах я като за квадратна картичка ... и зациклих.
Погледах я безпомощно 2 дни и реших - трябва да подходя по коренно различен начин. И така се стигна до тази правоъгълна картичка с минимално количество декорации за сметка на пъстрата хартия.
Самата хартия с географска карта е много подходяща за компанията мацки от картинката - те си знаят кои са и не че визуално си приличат но по настроение със сигурност. Лилавата панделка просто ми беше под ръка след всичкото лилаво от последните месеци и много добре пасна на картинката.
Вътре ползвах за първи път едно току що получено китайче и подозирам, че ще се превърне в един от най-често използваните ми бордери, особено за сватбени картички. Много ми допада, ама много!
И накрая и от тук да кажа на мама колко много я обичам и да ѝ пожелая здраве и късмет! Това е от което има нужда, другото знае как да си го постигне!

1 коментар:

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка!
Коментарите, съдържащи линкове нямат място тук и ще бъдат изтривани.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...