24 септември 2019 г.

3 за 1





Или по-точно 3 картички за една и съща сватба. Мисля, че това е от възможно най-сложните задачи. Хем не трябва да повтарям (много, много) елементи, хем избягвам да повтарям цветовете.
И добре че вече имам някакъв репертоар, че като ми се появи нещо такова наум си правя сметка като кои от вече "разработените" ще се ориентирам. И никой няма да се изненада от избора ми.
Първата е с дежурните гълъбчета, ама в крафт вариант - много ми харесва така. На нея направих бял плик с ефектен капак - отдавна имам шаблона, а все не му идваше ред да го ползвам. Това е! Още един сравнително бърз и същевременно доста ефектен плик в репертоара ми :).
Втората е с филмовата лента, за която претърпях солидна критика от мама задето съм ѝ изкривила лентата и текста... обаче честно не бях забелязала! Нейният плик си е "стандартен"и почти повтаря картичката.
Третата е като последната, която правих за сватба и съответно повтаря освен елементите и цветовете почти 1:1. Пликчето украсих семпличко... нали предупредих че вече често ще правя така.
И накрая всички са доволни... значи и аз!

2 коментара:

  1. Топ три от сватбените ти :)и в моята класация. Прегръдкиии!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Нали!
      И на теб прегръдки, а след няколко дена и на живо ;)

      Изтриване

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка!
Коментарите, съдържащи линкове нямат място тук и ще бъдат изтривани.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...