21 август 2019 г.

Ловджийска картичкаОказа се, че обичам предизвикателствата. Приятелка ме помоли да ѝ направя картичка за рождения ден на ловджия (и освен това ценител и изобщо „много специален човек“). Думите ѝ бяха „...трябва да е WOW от пръв поглед...“
Страшничко звучи, нали!
Мислих 2 дни преди да кажа да. През това време прерових наличностите и открих че имам блокче с подходящи хартии и един много красив коледен печат по темата... който обаче ОТНОВО не ползвах.
Почти бях започнала по първоначалната идея (включваща печата), обаче нещо постничко ми седеше идеята в главата – без акцент някак.
Тогава затърсих картинка и след като не успях да си купя първоначално избраната (щото се плащаше само с PayPal) си взех тази от безплатен руски сайт за clipart.
И като се започна едно забавление!!!
Приятелката ми е много доволна – не само по думите, по очите си личеше!
За моя изненада веднага забеляза дребни детайли като металния блясък на патроните примерно.
Единственото, за което нямаше как да разбере е, че за пръв път ползвах комбинация от 2 различни азбуки и съм мноооого доволна, че толкова добре се съчетават.
Последното с което ще се похваля е маскировъчната шарка – започнах от бежево-жълтеникава хартия и ползвах един печат на Мигито с камъчета, 2 зелени и 2 кафяви мастила от тези с формата на капка - стана много добре!
Печатах на лазерен принтер, обаче докато изрязвах елементите черните контури се олющиха и станаха доста къдрави и несимпатични – наложи ми се преди лепенето да ги повторя много внимателно, ама не съжалявам за нито една минута отделена за тази картичка... даже мисля някой ден да я повторя (приблизително).

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка!
Коментарите, съдържащи линкове нямат място тук и ще бъдат изтривани.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...