11 март 2019 г.

8 март


С известно закъснение показвам двете картички, които направих за 8 март по поръчка на една от братовчедките ми. Едната е за майка ѝ, а другата за свекървата. Искаше да са с цветя и да са с точно този текст. Искаше и имената да изпиша, за да е ясно че са съвсем персонални. Освен това искаше картичката за Румянка да е в бежево-кафявата гама.
Направих цветята и зациклих! Къде да събера толкова текст?!? Исках да пропусна поне имената но все пак ги наместих и ето ги - еднакви, ама не съвсем.

И двете цветя са от една щанца на Тим Холц, но на слънчогледа центъра (както обикновено) е с куилинг леко накълцано кръгче, а за маргаритката нарязах жълта хартия много на ситно и потопих в дребните парченца намазаното с лепило кръгче. Стана много хубаво!...толкова, че и слънчогледите вече ще ги правя така.

Другото са буквите. Нови са ми и с риск да ме сметнете за не чак най-нормална ще си призная, че си поръчах 2 еднакви щанци с тази азбука (и с още една ама нея още не съм я получила). Буквичките са отделни, кирилизират се лесно и на практика целият надпис става много по-бързо като режа повтарящите се букви наведнъж. Единствено буквата А не ми харесва - мисля че са я сбъркали и L е с много къса долна чертичка, ама това са подробности.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...