25 декември 2018 г.

Снежковците на табелката



Честито рождество! На всички вас, които надниквате тук желая здраве, любов и верни приятели! Да сте много успешни и креативни и разбира се много, много щастливи! 
Тези тримата са такива сладури, че едва изчаках да свърши играта (Познай автора - 8, в която участваха с друга картичка), че да ги представя тук.
Краката изрязах с части от ушите на една мишка, фона направих с две снежинки и дистрес, а табелката е бял картон, минат през щанца с дървена текстура и после дистреснат с всичко кафяво с което разполагам. И всъщност точно този опит за дърво ме радва най-много, че до сега като съм си купувала цели блокчета хартии заради няколкото "дървени" листчета все ми се свидят точно те, заради ограничената бройка и все ми остават някакви други, дето "не са моите".

2 коментара:

  1. Честито Рождество и на теб :)!Да си здрава и все така позитивна и нека животът ти бъде цветен и усмихнат като картичките ти!Прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  2. Весела коледа! Здрава и усмихната и много щастлива бъди! Прегръдка и целувка от мен с благодарност за всичко което ме даряваш! Муаа!

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка!
Коментарите, съдържащи линкове нямат място тук и ще бъдат изтривани.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...