16 ноември 2018 г.

Още книгоразделители

Като показах предишните няколко мили ми хора си пожелаха да има и за тях... Започнах 2, оказа се че повече е трябвало и после се оказа че единият спешно и рязко трябваше да завие към племенницата ми. Преди седмица в НАТФИЗ имаше премиера на танцов спектакъл в който нейно дело бяха костюмите и сценографията - голяма радост и гордост за цялата рода беше този дебют и как не - детето се беше справило страхотно! Значи запомнете това име Сияна Пейчинова!!!
Та по повод моето присъствие на събитието реших вместо стандартните цветя за подарък да ѝ направя книгоразделител... или по-точно в последната секунда да довърша единия започнат.
Тази мацка с голите дълги крака много ѝ подхожда! (и я зарадва)
После и братовчедка ми си я хареса за нейната племенница, ама тази картичка още не е за показване.

Вторият готов е за дъщеричката на
приятелка, която е в първи клас и във всеки учебник си има книгоразделител. Освен това си има мечта като стане на 10 да я заведат в Париж и да види Айфеловата кула. Оказа се че и Gorjuss харесва, абе изобщо всеки детайл си е "неин"!
След дълго и почти отказващо чакане най-сетне имам главни и малки  букви + цифри от този шрифт (Jokerman). Така че името на Мишето е дебют на главните.

2 коментара:

  1. Много приятно четиво и душевен уютми внасяш, в петък вечер, Те4е!Поздравления и за Сияна,и за теб!!!

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...