10 октомври 2018 г.

Благоевград


Съмнявам се някой да не е разбрал, но ако има такива ще кажа - имахме среща на Картичкофурии в Благоевград. Беше страхотно! Все сладури (познати и новозапознати) с широки усмивки и големи сърца! Неописуемо е!!!

Последните АТС-та които направих бяха тези с динозавърчетата. И отново не ми стигнаха за всички... все се каня да започна по-отрано...
Този път част от времето ми отнеха ей тези вълнени чорапи, които трябваше да отлетят към голямото дете 3 дни преди срещата, ама преди това трябваше и да ги оплета :)
По стечение на обстоятелствата малкият ми син учи в Благоевград и използвах срещата като повод да го посетя, така че беше още по-хубаво! Той ми направи снимката с чадърите. Предполагам че в телефона му има и по-хубави, ама още не ми ги е пратил.

Иначе на срещата почти не съм снимала - кой да се сети да вади апарат като е зает с какво ли не и при положение, че има кой да снима с истински апарат.
Последното което ще покажа е картичката, която започнах в събота и завърших в неделя в най-последния момент. Беше си истинска есенно-коледна магична работилница.
Благодаря на Чочева за снимките!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...