15 март 2018 г.

Покани за бал


Моите ежегодни абитуриенти пораснаха и се превърнаха в абсолвенти. Тези са малко по-големи от предишните, за да могат да поберат 10 сантиметрово свитъче с покана за абсолвентски бал.
Пожела си ги едно много мило момиче, което знаеше точно какво иска и затова нещата се случиха лесно и от раз.
Пропуснала съм да снимам свитъчетата, но всичките 10 броя са персонално адресирани и оформени.

Освен размерите и функцията новост са и устните на човечетата. На първото ги нарисувах както винаги до сега, но после реших че няма как да не намеря някъде из шаблоните нещо подходящо за уста... и намерих - дъговидните отпадъчета от любимата дантела на Сизикс... със сигурност има и други възможности.
Разликата освен визуална е и технологична. Като ги рисувах/чертаех го правех преди да навия цилиндъра. После трябваше да внимавам за местата на якичките... и не че беше много сложно, но сега просто залепям устата над яката чак накрая, когато вече всичко е готово.
Последното предизвикателство беше да ги опаковам достатъчно надеждно, че да стигнат до получателката си във вида в който съм ги изпратила. Ми не че се хваля, ама съм много добра в това! Потвърдено е и даже още повече си ги е харесала на живо... пък ако се бяха намачкали едва ли щеше да е така.


1 коментар:

  1. Майсторка ,ама тези покани все са мъжки:):):)Догодина или още тази ни зарадвай и с някоя женска :):):).Приеми го като предизвикателство!Прегръдкииииии!

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка!
Коментарите, съдържащи линкове нямат място тук и ще бъдат изтривани.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...