12 януари 2016 г.

Gorjuss

Този път е Gorjuss отвсякъде!

Картинката освен че е много хубава е и съвсем подходяща за рождения ден на Вили (поне в моите очи). Този път я ползвах с хартии и ъгълчета на марката. Даже идеята за рамката е от друг печат на Santoro, ама на него още не му е дошъл реда.
Исках да ползвам друг надпис, но се оказа по-голям отколкото мога да събера - този е от един рожденденски сет на "Me to you". Дистреснах го, че много ми се белееше лентата и ме дразнеше. Имах някакви съмнения дали да разроша краищата на хартията, ама нали е за Вили... добре че го направих. Ъгълчетата станаха симпатични, въпреки че изобщо не са това, което исках и очаквах. То беше ембос и топъл и студен, дистрес мастило, златна вакса накрая ги омазах и с глоси. И тъй като с толкоз опити не стигнах до желания резултат реших вътрешните само да ги ембосна със златна пудра.


Тук е моментът да обявя, че ще се включа в празнично вълшебното предизвикателство в Картишока заради звездите - знам, че не цялата картичка е издържана в микс-медия стил, но съм много горда с резултата. Смесих фина релефна паста с жълто дистрес мастило и светеща боя, всичко на око и докато разбърквах нямах усещането че се получава... все пак го прекарах през шаблона със звездите и стана доста прилично. Не бях сигурна дали ще светне и за всеки случай поръсих отгоре и светеща пудра - не ми станаха много точни контурите, но те и звездите са така :-).
Отделно от онова забърканото ми остана малко и (нали не хвърлям нищо) най-чинно го завих с найлон и облепих с тиксо, да не влезе въздух и да го изсуши. Прибрах го, а след няколко часа се заех с вътрешността на картичката и реших че и там ще мажа - така и така имам готова смес... е, отне ми известно време (срам ме е да си призная колко) докато открия къде съм прибрала остатъка. Този път реших да пропусна пудрата, то пък се оказа че и без нея си свети много хубаво, ама не мога да го хвана толкова хубаво на снимка.
Ще я включа и в CCH #213 Celebrations
 Добавям картинката с девойката заради коментара на Вили... само на нея малко личи ефектът, за който говори.


6 коментара:

 1. Ехааа, Тече, смесила си доста техниките в тая картичка и се е получила наистина празничка. А с тая светеща паста изтрипа рибата! Айде мятай се на автобуса и идвай да ни я покажеш по Добричко.
  Прегръдки!

  ОтговорИзтриване
 2. Тече, както винаги - най-доброто за приятел като Вили. Обичам да експериментираш - винаги излизат готини резултати. А за светещата пудра за пръв път чувам - аз лакирам с един хелоуински светещ лак за нокти. Айде ела ни на гости в София да си мажем :) заедно.

  ОтговорИзтриване
 3. Аз само да си кажа, че това си е точно картичка "еspecially for me". Съжалявам, че от снимката въобще не си личи ефекта на печат с ембос пудра.Невероятен е- релефен и лъскав...Благодаря!!!

  ОтговорИзтриване
 4. Стеф, много готина! Звездичките са станали страхотни! Вили е щастливка. :)

  ОтговорИзтриване
 5. Разкошна е, Тече! Просото нямам думи - и ъгълчетата, и светещата боя и картинката... Получило се е едно оригинално творение!Радвам се , че я сподели в настоящото предизвикателство на The Crazy Challenge! Пожелавам ти успех!
  Stefi DT

  ОтговорИзтриване

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...