17 август 2015 г.

Sweet Tea

Отпуската свърши, за съжаление...
Този път добре си помързелувах - даже и около хартийките не се навъртах много. Само една картичка направих и ей тези висулки от шринк пластмаса, този път за ключодържател.
И двете са с последния ми печат на  Simply Gorjuss "Sweet Tea".
Първата е прозрачна - рязах кръг а стана овал, поради неравномерното свиване. Освен това сбърках и посоката (пак на свиването), но в крайна сметка не стана зле. На снимките освен трудното докарване на реалистични цветове всички дефекти лъсват... даже и тези които с просто око не се виждат.
Втората направих ей така без конкретна нужда или предназначение. Тя е на бяла пластмаса и стана много сладка - няма пак да се оправдавам със снимките, ама пак не личи колко е сладка.
Бордерът с цветята е аранжировка и си чака реда да застане на някаква много изчистена може би сватбена картичка... ама като гледам на снимка колко смачкан изглежда доста ще трябва да го заглаждам.
Черните "мазанки" са технологични - не че отпечатвам зле, просто за да може да се оцветява пластмасата трябва да се ошкури, ако не си е матова. А без описание по магазините няма как да разбера коя е матова и сега си имам и бяла и прозрачна лъскави. Ползвам фина шкурка и още търся начин да постигна ненабраздена повърхност. Е, не ми се отдава. Хубавото е, че след смаляването и дефектите стават миниатюрни и почти не се забелязват, но си ги има и снимките ги изваждат на показ задължително!

Хайде, стига съм мрънкала, че съвсем ще спрете да наминавате тук :-)
До скоро!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...