23 октомври 2014 г.

Дали ставам за вълшебница?

Нали знаете колко обичам да експериментирам като комбинирам различни печати. И този път така ... и ми се струва, че това момиченце и книжката трябвало да са в един комплект - толкова си подхождат! 3D ефектът на книжката не се вижда много ясно от снимката, но както и с цветовете си е най-добре на живо.
С тази картичка ще поздравя Хартиените вълшебници, които си търсят ново попълнение на екипа. 
Мен до сега никой не ме е пожелал и нямам обратна връзка, та не знам защо така става :-)... но ако случайно те си помислят, че ставам за вълшебница трябва да ги предупредя, че хич не мога да оцветявам (то си се вижда и на тази картичка) и печатите на спонсорите бих могла да ползвам почти само ако са подходящи за paper piecing.
А иначе тази картичка е за рожден ден на една четяща дама и се надявам да не се стори прекалено детска както на нея, така и на подаряващите я.

7 коментара:

  1. Тече, може да не можеш да оцветяваш, но по идейни картички си БЛЕСТЯЩА!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Хааресваам, мноого. Картичката ти е прекрасна просто. Всичко си е там, където трябва да си седи, а идеята с книжката, ммм, браво! :)ххх

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотна картичка, Тече! Много добре се е получила идеята с книгата и малките блестящи камъчета, и хартията, и оригиналния шев ....Надявам се да е зарадвала много получателката си!

    ОтговорИзтриване
  4. Много ви благодаря, момичета! Имах крещяща нужда от някоя добра дума тук, на моето си място! Още веднъж много благодаря!

    ОтговорИзтриване
  5. Тече, картичката ти е прекрасна! Като видя тези момиченца първо за теб се сещам :-). Ти си си Вълшебница, няма нужда някой друг да те оценява. Все пак ще се радвам да те виждам и при Хартиените Вълшебници :-)

    ОтговорИзтриване
  6. И на мен картичката мнооого ми харесва! Не знам как го постигаш този резултат картичките ти да изглеждат толкова хармонични и цялостно единни - няма нито един елемент, който може да се смени или премести. Това е истински талант, Тече!

    ОтговорИзтриване
  7. Дам, Simply Gorjuss са твоите девойки, съгласна. :) Май, май ще си имаме нова вълшебница. ;) Успех, Тече! Определено заслужаваш! Наистина девийката се връзва перфектно с книжката.

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка!
Коментарите, съдържащи линкове нямат място тук и ще бъдат изтривани.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...