1 февруари 2013 г.

От една водолейка за друга такава

Спомняте ли си кога беше 22 януари? Е, вместо тогава картичката да е в ръцете на Злати, както си му е реда, аз тогава я започнах... и се забавих порядъчно чак до сега. Силно се надявам, че вече я е получила ...
Четох че водните кончета повишават креативността на водолеите и това беше първото за което се сетих, когато се чудих откъде да започна. Хартията и релефът тип "пачуърк" също не са случайни. Освен че много ми харесват знам, че получателката има някакви такива наклонности :-)... листенцата пък са от филц.
Струва ми се, че снимките убиват усещането, което носи картичката, но направих всичко по силите си, за да са прилични - даже изчаках и не я пратих миналата седмица, за да снимам на дневна светлина в събота и неделя.
Тази няма да я включа в забавлятелството първо за да не изпадаме в конфликт на интереси и второ за да не им писне от водните ми кончета... трето няма - винаги съм си падала по пастелни цветове (както и по ярки) стига да са добре комбинирани.

Чао!

12 коментара:

 1. Страхотна е! Пачуъркът много ми хареса. А за водното конче няма да коментирам!

  ОтговорИзтриване
 2. Ама твоите водни кончета са просто перфектни-винаги съм ги харесвала много.Картичката е прекрасна:)

  ОтговорИзтриване
 3. Креативността на водолеите ми е позната и ми се струва, че с това водно конче ще избухне като атомна бомба...
  Честито ти Рожден Денче!!!
  Всички хубави неща да са винаги до теб.

  ОтговорИзтриване
 4. Прекрасна картичка! Толкова нежна... и изпипана! И носи топлина! Поне на мен ми донесе :-)
  Усмивки,

  ОтговорИзтриване
 5. Много ги харесвам твоите водни кончета! Комбинацията с пачуърк е много оригинална!

  ОтговорИзтриване
 6. Мхмммм, на живо е още по- жИстока! Ся - ние в конфликт нЕма да влезем, защото не си по новата тема на Забавлятелството ;-) Пък цветово съвсем си ми я барнала по "наклонностите"...пачуърка...ше го доживеем някой ден, но благодаря...

  Сеа тъкмо мернах едни плочки с морски кончета (за герданче това)...шИ зема да си го купя...белким стана креативна ;-)

  Цун и много мерси...ти твоята ще си я получиш незнайно кога, защото и аз не съм я започнала...ама там има и друга причина...и - май доста еднакво мислим (ще излезе).

  Айде стига толкоЗ!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. То туй за забавлятелството го пише, щото смятах да я публикувам вчера... и днес само натиснах съответното бутонче :-), надявам се да успея в рамките на месеца да направя нещо шаващо дето да си е за новото задание.
   Що се отнася до креативността ти си имаш, ама още малко никога не е излишно!

   Изтриване
 7. Каквото и да кажа ще е малко. Просто твоите водни кончета винаги ме карат да изпадам във възторг. :) Още една причина да не се върна към куилинга, нямам това търпение и прецизност да създам нещо толкова детайлно и красиво.
  Ако правилно съм прочела и разбрала, честит рожден ден и от мен, Стефче! Пожелавам ти много здраве и само положителни емоции! :)Прегръдки

  ОтговорИзтриване
 8. Ох, сладурчета много, много ви благодаря!
  Да Маги, правилно си разбрала :-) пораснах още малко и вече съм на 21х2.

  ОтговорИзтриване
 9. О, това водно конче е вълшебно! Много красива картичка!

  Гуш
  Ем

  ОтговорИзтриване
 10. Цветовата комбинация е пленяваща,всички елементи ги обичам...е,повече няма какво да обяснявам и ахкам,видно си е...поздравления,Те4е!!!

  ОтговорИзтриване
 11. На мен водните ти кончета не ми омръзват, даже напротив - всеки път се дивя на направата им. Личи си, че обичаш пипкавите неща :)Чудесна е картичката..и цветовете са ми на сърце също :) Да е жива и здрава получателката и!

  ОтговорИзтриване

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...