3 декември 2012 г.

Коледни глухарчета

Бях изненадана! Една дама попаднала случайно на блога ми се свърза с мен, за да и направя две картички... с глухарчета. Оказа се, че са някаква нейна слабост и точно те са я спечелили.
Всички идеи са нейни и честно казано в един момент малко се смутих и имах съмнения дали ще се справя. Глухарчета с коледен елемент си е предизвикателство! Все пак дамата имаше много ясна идея (шапка и шалче) и се получи :-). Делфина в шейкър елемента е плод на малко объркване - не успях да разбера точно какво се иска от мен и го направих така, тя пък го хареса и си остана.
Ето я и картичката с кутийката към нея:



Много съм доволна от крайния резултат, затова ще се включа в Картичкофурийското предизвикателство за шапки и шалчета и в снежното "Мър - мяу".
Освен това тази картичка е създадена специално за тази дама и няма да се опитам да я повторя по никакъв повод.
Поздрави на всички и успешна седмица!

13 коментара:

  1. Много ми харесва картичката ти с тази нестандартна идея ! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Тече, съчетала си несъчетаеми на пръв поглед елементи, но резултатът е страхотен - нестандартна и оригинална картичка!

    ОтговорИзтриване
  3. Не знам каква е била идеята, ама утрепа рибата пак с тая картичка. Делфина е страхотен, а с тази коледна шапчица -муахахахахаха ЯКАТА работа. И глухарчето с шалчето е МНОГО готино!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Наистина нестандартна идея-делфин, глухарче и всичко това за Коледа..., но е станала уникална

    ОтговорИзтриване
  5. Тече, ти ме разби! Толкова нестандартна коледна картичка, такива необичайни детайли и такава хармония, а и коледно настроение си успяла да създадеш чрез тях. Таланливата ти природа се е проявила в най-силната си форма. Браво, наистина уникална!

    ОтговорИзтриване
  6. Признавам,не бих съчетала глухарчета с дейфин,ти си се справила обаче блестящо!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Ехааа...невероятна картичка!!!:))) Браво:)

    ОтговорИзтриване
  8. Хехе, супер нестандартна идея за коледна картичка! Браво, Стефче! Грабна ме веднага.:)

    ОтговорИзтриване
  9. Няма как да не ми привлече вниманието още самото заглавие на публикацията ти! А след като видях какво страхотно творение си сътворила, просто останах без думи! Тече, това е може би най-нестандартната коледна картичка, но за това пък е толкова красива, толкова пипната, толкова... носи едно друго настроение, кара човек да се потопи в друго коледно измерение!

    ОтговорИзтриване
  10. Много ви благодаря!
    Както казах съм много доволна от тази картиччка, но ако може някой да ми каже на къде духа вятъра... :-)
    Не си мислете, че ми е убегнало това несъответствие, но пък цялата картина е толкова нереална, че явно не прави впечатление...

    ОтговорИзтриване
  11. Тече, като я гледам тази ти картичка се сещам за една, която правих аз преди повече от година... пак така по поръчка...За разлика от твоя резултат, моя така не успях да си го харесам. Идеята му бе по-нестандартна дори от тази да съчетаеш делфин с глухарчета.. сигурно някой път ще разкажа и аз..да се посмеете. :)

    Гуш! И мерси за шалчетата и шапките при Картичкофуриите:)

    ОтговорИзтриване
  12. Отдавна не ми се беше случвало толкова да ме изненада картичка - изглежда като вълшебна приказка с герои попаднали във фантастичен и леко сюрреалистичен свят. Прекрасно и определено оригинално, и като идея, и като реализация.

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка!
Коментарите, съдържащи линкове нямат място тук и ще бъдат изтривани.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...