4 септември 2011 г.

Пъстро


Седмица 8 в играта на Хобисимо ме затрудни, не чак толкова че да ме откаже, но все пак ограниченията по отношение на цветовете явно не са за мен.  Имах друга идея за тази цветова комбинация, но живот и здраве друг път...

И понеже всичко се вижда няма много да приказвам, само ще спомена, че цветето беше бяло и за да стане жълто хубавичко го нацапах с мастило :-). Заедно с него си нацапах порядъчно и ръцете, но това е друга тема...
Хайде сега по леглата и лека нощ!

6 коментара:

  1. Страхотна картичка. Много нежна и свежа композиция, перфектно изпълнение - както винаги. Поздравления:)

    ОтговорИзтриване
  2. Много нестандартна картичка! Всеки детайл е нежен... Поздравления, Тече!

    ОтговорИзтриване
  3. Тече,много свежа картичка!Крилцето на пиленцето е фантастично-много съвършеннно изработено!Знаеш,че не съм фен на куилинга,но тази премерена и перфектно изпълнена картичка,не мога да не коментирам!Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  4. Тече картичката е много сладка:)))Тоя квилинг много ти се отдава:)))Сега ако кажеш,че и дантелката ти си я плела ще ме пребиеш:)))Тоя номер с цапането аз редовно го правя и честичко оцапвам после с пръстите някой готов проект хихихи..:)))То не че тогава ми е смешно,ама сега като се замисля големи каши забърквам с тея мастила:)))

    ОтговорИзтриване
  5. Тече,справила си се идеално! Пиленцето е разкошно и изобщо цялата картичка е изпипана,както винаги!
    Благодаря ти за участието в "Горещо лято с Хобисимо".
    ♥♥♥
    Нели

    ОтговорИзтриване
  6. Тече, ще повторя казаното до тук, но няма начин - картичката наистина е великолепна, нежна, перфектно изработена и наистина няма начин човек да не изкаже възхищението си. Справила си се страхотно с ограничението с цветовете, а аз правя втора картичка и пак не съм доволна от крайния резултат!

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка!
Коментарите, съдържащи линкове нямат място тук и ще бъдат изтривани.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...