9 юли 2011 г.

Морето

Тази седмица Елшите зададоха морска тема... не е първата за сезона, за мен обаче е!  Желанието ми да направя и аз нещо морско  се появи заедно със слънцето.
Много обичам морето... ама най-обичам онова безгрижно препичане на плажа и колкото по-топло, толкова по-добре! (...май ще излезе вярно, че съм змия :-) )
Тази картичка обаче не е за това, а за детската ми мечта да плувам с делфин (друга, точно толкова неосъществима беше да съм космонавт). В едно прекрасно детско руско списание "Миша" имаше статия за две деца, ако си спомням добре братче и сестриче, които плуваха с делфин. Имаше и снимки ... как исках да съм на тяхно място...
И ето я морската картичка с любимото ми слънце и с делфина от детските ми мечти.


Желая ви поне една сбъдната мечта, но все пак внимавайте какво си пожелавате!

11 коментара:

  1. Ами....какво друго да кажа, освен, че е съвършена!

    ОтговорИзтриване
  2. Само за спорта...туй с тия цветове не е делфин, а повече на косатка го докарва. За мен няма драма, щото аз и на косатките съм много голям фен.
    Картичката е супер, много ме кефят слънцето и вълничките :-)
    Цун и лека :-)

    ОтговорИзтриване
  3. Дени, много ти благодаря!
    Злати, хвана ме - нямах по-подходящо като цвят нито на картон, нито на хартия... не че се оправдавам, де :-). Пък иначе и за мен е все едно - и с косатка и с делфин да се топна във водата все ще се удавя :-) мога да плувам само ако знам, че като стъпя на дъното носа ми ще е над водата и ще мога да дишам ;-)
    Лека и от мен!

    ОтговорИзтриване
  4. Ееее, страхотна е!Делфинчето е голям сладур! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  5. Делфинчето-косатка е прекрасно! Много ти се радвам на животинките, които правиш.

    ОтговорИзтриване
  6. Много слънчева и морска картичка! Делфинчето много ми харесва!

    ОтговорИзтриване
  7. Много е готина и морска - а детайлите са така идейни и изпипани..
    Успех ти желаяЧ

    ОтговорИзтриване
  8. Много симпатична картичка!Отлично разположени и раздвижени елементи. Кара ме да се усмихвам. Какво по-хубаво от това!

    ОтговорИзтриване
  9. Страхотна е! И понеже формата на делфин е прекрасно пресъздадена, не се бях вгледала въобще в цветовете! Много красива картичка! И ти пожелавам един ден мечтата ти да се сбъдне, никога не е късно! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  10. Много, ама много ми харесва! И аз понякога бързам да довърша даден проект- нищо, че нямам подходящи хартии... Но твоята картичка много ме впечатли!

    ОтговорИзтриване
  11. Тече, страхотна е! :) Да ти кажа, въпреки, че композициите ти с цветя много ми харесват, картичките, които правиш с животни и други по-нестандартни неща - са ми фаворити! :) Тази не прави изключение, както стана ясно ;) Гуш!

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка!
Коментарите, съдържащи линкове нямат място тук и ще бъдат изтривани.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...