5 април 2018 г.

Кошничка за яйчице



Имам да наваксвам с ревютата на китайските кутийки и започвам с кошничката, че сега ѝ е сезона - събира тъкмо едно яйце.

Щанцата изглежда малко странно - не знам каква е била идеята, но тези стърчащите работи, дето са отстрани на кошничката са само от едната страна. Понеже кошничката е симетрична и за да не лепя аз си я изрязвам на два пъти донякъде, като внимателно напасвам дъното. Може да звучи сложно, но всъщност изобщо не е! За да се случи това много помагат режещи подложки по-малки от стандартните, но ако нямате такива спокойно може да се направи и със стандартните... с малко повече натоварване за машината. Като се изключи това щанцата е просто страхотна - оразмерена е много точно, реже чисто и лесно и надупчените бигове се сгъват с лекота, без да стоят грубо. Има две дръжки, които могат да се насложат една върху друга или да се ползват поотделно. Могат и за друго да се ползват... ако си намислите за какво. Събирането на кошничката става с 2 брадса - нищо друго не е необходимо.Разбира се може да се залепи, но тогава дръжката няма да е подвижна.
Аз я слагам между страничните панели за да се движи съвсем свободно и да не се виждат крайчетата ѝ... което изобщо няма значение.
В комплекта има и панделка - не е лоша, но не е моята.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка!
Коментарите, съдържащи линкове нямат място тук и ще бъдат изтривани.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...