15 април 2016 г.

ATC-тата за Плевен

Правих ги за предизвикателството на Шми - доста елементарно заложих на цветовете и момиченцата с огнени коси, ама пък поне си имат микс медия фон. Е, не всички са рижи, ама  участват заедно.
Тази серия e "Once upon a time" и освен че ще я покажа в картишоците бързах да я довърша, че да я занеса в Плевен. Ето и една малко по-подредена снимка:
Момиченцата са оцветени с акварелни моливи и фонът на марките и състаряването на печатите - с дистрес мастило. За фона след гесо-то мазах със сив jelatos, после тъмно синя акрилна боя през хартиен шаблон и свободно омазах крайчета пак със същата боя. Накрая тук таме налепих накъсани хартийки и "сглобих" композициите с помощта на тиксо и цветенца. Мислех да им сложа тичинки, но... забравих. Хубавото е, че щом съм забравила, значи и така не са ме дразнили. 
Втората серия е "Sunshine" - правих я преди известно време ей така да си пробвам някой и друг шаблон.
И тя идва с мен :-)
Хайде, до утре! (или до някой друг път)

4 коментара:

  1. Тече, чудни са ти АТС-ките всичките!!! Толкова ме е яд, че не успях да дойда в Плевен :( Имам поне 5 твои АТС, но винаги искам още и още... :) До следващата среща на Картичкофуриите...или до панаира в Севлиево :)

    ОтговорИзтриване
  2. Аз като горд притежател на една от тези сладурки...мога само да кажа "Завиждайте ми ;)" И най-тържествено обещавам на следващата среща да имам специална АТС-тка за Течето <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Записвам си, удрям печат "Обещано" и ... чакам да дойде време за "Изпълнено" :-)

      Изтриване

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка!
Коментарите, съдържащи линкове нямат място тук и ще бъдат изтривани.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...