27 май 2013 г.

Simply Gorjuss - 4

Пак сладко момиченце за абитуриентка. Тази е най-подходяща за целта (според мен), заради книжките. Ако сте забелязали камарата книги на печата е по-висока и аз я съкратих, за да ми се събере във формата на картичката. Той пък от своя страна е съобразен с размера на кутийката на подаръка. Стана много сладко като ги завързах с панделка, но за съжаление пропуснах да снимам готовото комплектче.
Печатът не е мой - лесно можете да се сетите кой ми го даде, за да си изпълня замисъла :-). Вили много, много благодаря!!!
Оцветих книгите - то си личи :-) и кожата също - този път от бяла изходна позиция. Освен това за първи път фона зад момиченцето не е бял.
Е, всичко си казах :-)

Ще се включа в:
Картичкофурии - този път си харесвам тегелите.
Сardmania - заради точките, а защо не и заради раираните чорапи :-)
"Игра - Блог на 2 годинки" на Светла - дълго отлагах, но явно няма да имам време да се включа с нещо направено специално и само за там, така че ще участвам с тази картичка.

7 коментара:

  1. Течее, много е сладка! И на мен ми хрумна, че печатът може да се скъси, ама след дъжд качулка! При теб се е получило перфектно!

    ОтговорИзтриване
  2. Е, аз не посмях да го скъся.., ама добре изглежда и така...
    Браво!

    ОтговорИзтриване
  3. Стефче,това май ще е новата ти страст,тези печатчета така ти отиват,но определено тази ти е най-добрата...всъщност аз ще си очаквам и следващата :)Поздравления!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Много е красива и е страхотен подарък за абитуриентка! Дантелата, заврънтулките и цветята й придават много нежен вид!

    ОтговорИзтриване
  5. Чудесна картичка. Много нежна и красива.

    ОтговорИзтриване
  6. Толкова сладурско момиченце в розова рокличка ! Прекрасна картичка се е получила ! Много се радвам , че я включи в моята игра :)

    ОтговорИзтриване
  7. Много е сладка - и заради точките, и заради чорапите!
    Благодаря ти, че я показа в Card Mania Challenge и успех!
    Кали

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка!
Коментарите, съдържащи линкове нямат място тук и ще бъдат изтривани.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...