1 юли 2019 г.

Голямата дантелена кутия

Още една кутия без забележки - отново неочаквано и приятно изненадващо! Мислех си че при толкова много елементи все нещо ще е сбъркано, но не съм познала. Отново щанцата е китайска, което значи че реже страхотно. Естествено това най-детайлното не става от раз без нещо допълнително, но с малко пенест полиетилен става!
Нямах търпение и я пробвах още първата вечер - снимките са от този първи опит.

На едната снимка са всички елементи във вида в който ги получих. Размерите са видни, но все пак да кажа - от един лист А4 спокойно могат да се изрежат двата еднакви елемента , нужни за кутийката (в моя случай тези кафявите). На единия от тях има отворче за затваряне, а на другия - не. После трябва да се отреже езичето за затваряне на този елемент, който е с отвор и едното капаче на дъното - няма значение на кой от двата елемента (както съм показала по-долу). 

Следва декориране, за което има различни варианти - може да е с втори цвят (както аз направих), като може да се украси само отпред или пък да се направи дантелена самата основа... или просто да се остави само основата и да се направи съвсем различна декорация примерно с много цветя и/или с перли... много място има за развихряне на фантазията.
Освен това ухото и отворчето за затваряне може изобщо да не се ползват.

Както обикновено препоръчвам сгъването на биговете да се направи преди залепянето. Оразмеряването е перфектно и няма никакъв проблем кутийката да се "събере" правилно.
За дребните допълнителни елементи даже няма да споменавам - и тях си ги бива, обаче още не съм ги пробвала всичките.
В крайна сметка имам красива и елегантна кутийка, която спокойно може да се ползва вместо така популярните пликове за пари или за да побере някое сравнително дребно подаръче... ама не чак най-дребно.
Доволна съм!
Това е мястото от което я купих.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка!
Коментарите, съдържащи линкове нямат място тук и ще бъдат изтривани.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...