27 май 2019 г.

Код червеноПриятелка си я поръча отдавна - за бала на близка девойка. Дългата червена рокля беше единственото на което държеше.
Щанцата с момичето отдавна чака своя звезден миг - естествено има малко намеса от моя страна - скъсих роклята, сложих ѝ крака от друга щанца и стана "моето момиче".  Няма да обяснявам как червеното не ми е най-любимо или колко се чудих как да си довърша картичката...
Повечето  щанци, които използвах са дебютанти и всичките са много хубави, ама буквичките са просто върхът! Допускам че ще изместят леко  най-любимите ми, защото са по-лесни за използване и от лакомия (и за кеф) съм си поръчала 2 броя, така че повтарящите се букви да не ме бавят много :). Другото, което би ме накарало да ги предпочета е, че са компактни и с тях мога да разположа най-дълъг текст на един ред, в сравнение с всичките ми останали азбуки.
На черно-бялата снимка е джобчето за пари с бордера, който вече знаете.
Моето другарче е много доволно, така че и  аз съм!
Ще я покажа в КФП 390 - Майски празници.

2 коментара:

  1. В блога на Картичкофурии пуснаха второ линки специално за теб :)Включвай тази красота вече!Много ми харесва и цветовата комбинация, и елементите, и надписа и ... абе изобщо цялата и от всякъде ми харесва.Няма да ти казвам как ти се кефя, че успяваш да скъсяваш рокли без изобщо да се забележи ,да пишеш на няколко езика с една щанца ,че си перфектна в съчетаването на елементи от различни щанци и ако не го споменеш никой няма да разбере :) И коя е тази щанца с тези готини буквички,която си заслужава да си я купиш x2? Прегръдки!

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...