25 септември 2016 г.

Покани за кръщене


Случва ми се за втори път... и пак УЖ трябваше да не са много трудоемки!
Ама с детайлен шаблон на Cottage cutz това просто няма как да стане. И пак добре че трябваха само 8 бр. (всъщност за повече от 10 нямаше да се захвана).
Майката пожела да са с ангелчета - на мен това ми е бебешкото ангелче. Всяко сглобено от 10 части, с дистресната дреха,  червени устни - с течни перли нанесени отзад и очички от нещо подобно на глоси, но черно... щото се оказа че дребните точки, които обичайно ползвам са много големи.
И за да не е чак много самотно ангелчето, пък и за да не е някаква "съвсем постна" поканата добавих малко релеф и по едно сърчице от друг шаблон - малкото слонче пак на Cottage cutz.
Все пак има и нещо, което стана по-лесно от миналия път - надписът. Благодаря на Даниелка, която всеки път като ми дотрябва някой от българските надписи е насреща!

От вътрешната страна на всяка покана има две еднакви рамки - едната за снимката на бебчо, а другата за текста.

Станаха хубави... и все пак това серийното не е мойто!
Не се оплаквам - всички са доволни :-)

3 коментара:

  1. Втора картичка вече получавам изработена от Вас! Успяли сте да визуализирате вълненията на майката!Чуствам се специална!!! Благодаря Ви и на двете!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Пожелавам Ви още много прекрасни поводи и моменти! С Юлия се харесахме, така че вярвам, че тази втората няма да е последна :)

      Изтриване

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка!
Коментарите, съдържащи линкове нямат място тук и ще бъдат изтривани.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...