11 ноември 2015 г.

ATC holder

За втори път си правя ATC holder - този е предишния и когато го правих си направих и шаблон за джобчетата. Значи шаблон имам, но нямам никаква представа къде е и ... този път джобчетата са ми малко широкички. 
 Отпред пак мотив от моите АТС -та изпратени за размяната. Отзад отново списък с момичетата от които получих. Много благодаря - страхотни са!
 Този паяк, дето виси отвътре е магнитен и е част от закопчалката, а красивите дъги са постигнати с едно от контурните шаблончета на Бо.


Не че нещо ново казах или показах, но добре забравеното старо може да си се брои за ново, нали.

4 коментара:

  1. О, Тече, много сладка папчица - всичко ти е подредено и прегледно! Не знам как съм пропуснала първата, но сега ще я разгледам обстойно и нея! Много ми хареса идеята ти!

    ОтговорИзтриване
  2. Ето на това се казва сериозен и подреден човек, дето респектира другарчетата си не само със сръчност и талант, а и с умението да организира! Страхотна идея, Тече! И аз предния холдер съм го пропуснала, но този определено ме впечатли: първо - защото е нещо, с което можем да се зарадваме сами (обикновено радваме останалите); и второ - защото наистина създава ред - моите АТС-та ги слагам в пликове по размени, които изобщо не изглеждат така пригледни. Абе знам си, че колкото пъти надникна тук, толкова пъти научавам нещичко. И да ти кажа, че много ме е яд, че тоя път не ми се е паднало твое АТС :)

    ОтговорИзтриване
  3. Не се ядосвай, ще ти пратя :-). Знам от кои да ти направя, тъй че само малко ще почакаш. Аз съм толкова щастлива че си имам чудовище!

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка!
Коментарите, съдържащи линкове нямат място тук и ще бъдат изтривани.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...