29 септември 2015 г.

След среща

Първо ще покажа нешичко - пак котката с цветята за пенсиониране. Нещо като реплика се получи и си ми харесва :-)
Този път надписчето е отпред, а вътре има още цветя, което ме подсеща да я включа в цветното предизвикателство на "Хартиени вълшебства".

И сега да кажа няколко думи за срещата във Велико Търново.Подробният репортаж на Иренка едва ли бих могла да допълня, че бях там само в събота. Беше страхотно! Не бяхме много хора и така успях да отделя внимание почти на всички. И картичка направих без да нося материали... пропуснах да я снимам, ама ако някоя девойка го е направила ще добавя - една от най-бързите ми и недодялани картички, ама пък с кеф я направих!
 Чочева е направила снимки на картичката (даже с мен).

 Обикалях по масите и търсих я мастилце, я малко нещо кафяво... много забавно беше. Направих малко АТС-та специално за срещата - естествено Simply Gorguss:
  и "Цвете за теб".
Ама стига толкова приказки - който беше там си знае, а който не само може да съжалява (и аз съжалявам че някои от любимките ми отсъстваха), но пък това не е последна среща - ще се видим!

4 коментара:

  1. Щях да дойда, честно...обаче се успах и станах по обяд...нЪл ме разбираш :-(

    ОтговорИзтриване
  2. Тече, много съжалявам, че съм пропуснала да получа едно от тия с Цветя за мен :) и че не успяхме да се видим... но нищо, следващия път.

    ОтговорИзтриване
  3. Ще, ще ... до следващата среща :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка!
Коментарите, съдържащи линкове нямат място тук и ще бъдат изтривани.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...