1 март 2015 г.

Честита Баба Марта!

Честита Баба Марта, мили мои! Желая ви много здраве, слънчеви усмивки и добро настроение!
Тази година съм много доволна от себе си в ролята на баба Марта. За първи път направих мартенички от жива вълна с иглонабиване.Отдавна ми се искаше да пробвам и най-сетне го направих. Много е приятно... и леко болезнено като си уцеля пръста с иглата, но определено си струва!
 Идеята за кокиченцата "откраднах" от FeltArtByMariana. Просто се влюбих в тях от пръв поглед и реших, че ще пробвам... те пък взеха, че ми се получиха.
 За разлика от крадените кокичета нарцисът и останалите са си мои. Ако ми беше попаднала лилава вълна щеше да има и теменужки, - за догодина ще се постарая.
 Пресуканите бели и червени конци са от същата вълна и съвсем умишлено не се старах да са съвсем равномерни, ей така да са някак по-автентични :-).
Желая ви приятни празнични дни!

4 коментара:

  1. Чудесни мартенички! Много красиви и оригинални. Браво на баба Марта!

    ОтговорИзтриване
  2. Честита Баба Марта и на теб,Стефче!Чудя се само къде успя в това крехко тяло да събереш толкова много талант?Мартеничките ти са прекрасни!:):):)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ха ха, Поли, как само ме разсмя! То моето тяло е по-голямо от твоето, пък това не ми пречи да въздишам по красототе ти... и даже още да не съм прибрала коледната ти картичка.
      Ама от сърце ти благодаря за усмивката и намигването!!!

      Изтриване
  3. Ей, браво, Стеф! Страхотни са станали!

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка!
Коментарите, съдържащи линкове нямат място тук и ще бъдат изтривани.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...