31 май 2014 г.

На добър час!

Тази година малкият ми син завършва 12 клас, племенникът също. Данданията около бала премина и покрай всичките емоции почти нямах допир до хартийките.
И по схемата "децата на обущаря ходят боси" за моя абитуриент няма картичка... за племенника обаче се напънах и спретнах това:
 Печатът "На добър час!"е на Мигито и е много подходящ точно за този повод. Бухалчето е съвсем ръчно направено и може би малко недодялано, но нямаше време за втори опит, така че - това е!
 С направения от мен фон (не че кой знае какво съм направила) че се включа в предизвикателството на Вили в КФ, а с 5-те листа в забавлятелството.
За сега толкоз, надявам се скоро да имам още нещо за показване ;-)

ПС Като казах, че детето ми няма картичка имах предвид от мен - иначе си има от Злати!

7 коментара:

  1. Хмм...чисто принципно...детето си има картичка, само дето не си я правила ти. Ама нали знаеш - за това са другарчетата. Бухльо е супер и се радвам, че си успяла да хванеш последния влак и да се включиш в Забавлятелството ;-)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз накрая съм си се пояснила, де! И държа да отбележа - не е редакция - имаше си го от началото :-)
      Ама много благодаря!

      Изтриване
  2. Тече, първо поздравления за абитуриента! Да ти е жив и здрав и на добър му час в живота!Пожелавам му да следва мечтите си! А картичката ти е страхотна както винаги, бухалчето си е супер, много симпатично даже.Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  3. Аууу, каква смелост с дистресите....много готин ефект. Какво пак не си доволна- бухльо е страхотен. Благодаря, че въпреки лудницата около теб през тези дни, успя да се включиш при Картичкофуриите.

    ОтговорИзтриване
  4. Бухалчето е очарователно, Тече! На добър час на 2-та абитуриента!

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка!
Коментарите, съдържащи линкове нямат място тук и ще бъдат изтривани.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...