9 декември 2013 г.

Еленче

Ето че ще се включа още веднъж в Коледното бинго на Ем в КФ. (елен, надпис и панделка)
Тази картичка направих по поръчка и много се надявам да се хареса както на поръчителката така и на получателя. На мен си ми харесва, колкото и нескромно да звучи :-)
За предишната подобна картичка си признах, че май не си падам много по shaped card... обаче това че мен не ме кефят чак толкова не значи, че другите (в частност поръчителката ми) също не ги харесват... Факт е обаче че се разбрахме за "отрицателно време" и за формата и за елементите - остава да съм го сглобила така, че да и хареса!
Извинявам се за "светкавичните" снимки. Други едва ли ще ми се отдаде да направя, защото веднага щом се сдобие с кутийка картичката ще отпътува. Всъщност ще щракна и кутийката и ще добавя още една снимка тези дни.
Снежеца под еленчето е направен с набъбващ контур на Marabu.
Другият ми експеримент в тази картичка е шареният надпис.  Вместо да нанеса мастило от тампон на печата, минах буквите съответно с червен и зелен фулмастер, отпечатах и ембоснах с прозрачна пудра... и смятам че ми се получи много добре!

TBC# 7 - Anything goes / Всичко е позволено
That Craft Place - Christmas.
Crafty Hazelnut's Christmas - #154 For someone special 
Hiding in my Craft Room - #127 Holiday colors

Както обещах добавям снимки на кутийката:
Украсена е съвсем семпло, а отвътре картичката е обвита с коледна опаковъчна хартия.

Чао засега :-)

8 коментара:

  1. Еееее, Течееее! Пак изби рибата...ххихихихи! Такава игрива коледна картичка скоро не бях виждала! Изненада, след изненада....Прекрасна е!

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесна е! Виждам една мъничка шишарчица, за която нищо не си споделила...е?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Щях да кажа, че съм пропуснала, ама всъщност съм я представяла миналата година и затова реших че няма нужда... ще покажа - много е лесна и симпатична!

      Изтриване
  3. Знаех си аз, че нещо ново ще науча! Това с влумастера и прозрачната пудра е страхотно попадение! Пък картичката е перфектна, както винаги!

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотна е - много интересна и оригинална!

    ОтговорИзтриване
  5. И на мен ми харесва. И формата, и украсата. И най-вече шишарката. И всички изречения ми започват с и! Дано учителката ми по български език не го види:-)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И моите писания е най-добре да не попадат пред очите на учителката ми ... аз пък прекалявам с многоточията (и скобите)
      :-)

      Изтриване
  6. super piece for Christmas - so cute - love the diecuts! Thanks for joining us at that craft place this fortnight and good luck x

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка!
Коментарите, съдържащи линкове нямат място тук и ще бъдат изтривани.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...