1 септември 2013 г.

Слънчоглед

Хайде на забавлятелствотооо!
Като ме избраха да правя вдъхновяваща картичка толкова ме беше налегнал мързела, че не знаех дали ще ме поотпусне за някое време, че да успея да се включа. Е, отпусна ме в най-последния момент. Картичката (макар с известно закъснение) вече е готова и се надявам с нея да задържа лятото и ако е възможно да отложа есента максимално.
 
От доста време отлагам реализирането на няколко идеи свързани с изработката на летни цветя и се радвам, че поне на слънчогледа му дойде реда. Има какво още да се желае, но опитите ще продължат...

Картичката е за рождения ден на една лъвица... даа лъвица, знам че сега са девите, но заради моето мотане няма и месец след рождения ден най-после ще си я получи :-)

Ето го моето вдъхновение:



Ще се включа в Card Mania - 'Панделка'


и в Картичкофурии - "Летни изкушения" (не знам доколко се брои, но когато пътуваме и видя край пътя слънчогледи все ми се иска да спрем и да си набера... мъжът обикновено не поддава)... ама пък колко обичам слънчогледови семки...

И в Ток Бобок на циганско-лятна тема ще се включа.

До скоро!

17 коментара:

  1. Тече, мислех че съм се наситила на слънчогледи за тази година, но твоя успя да привлече погледа ми със ярко жълтото си намигване. Много летна и усмихваща картичка си сътворила.

    ОтговорИзтриване
  2. Прелест, /както обикновено/! Страхотен слънчоглед, страхотно излъчване!

    ОтговорИзтриване
  3. Еха чудесен слънчоглед!Буквално залепнах пред монитора за да видя дали не е истински:)))Много ми харесаха листенцата-би ли споделила малко повечко за изработката им(от какъв картон са, мокриш ли го малко за да получиш гънките).Очарована съм и от зелената дантелка-печатче ли е?Благодаря предварително:)
    Прегръдки
    Диди

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти Диди! Жълтите листенца са от хартия и не са мокрени, а зелените (предполагам, че за тях питаш) са от картон, който нямам идея какъв грамаж е, но е тип "кожа". С всякакъв става - техниката научих от Валя Калпакова на срещата. Мокри се и както е прегънато на две листенцето се слага в парче плат и се притиска към плота с палеца на лявата ръка, а с дясната се издърпва единия край на плата - така се получава релефа. Почти съм сигурна, че нищо не се разбира от такова вербално обяснение... трябва някой ден да ти покажа :-)
      Дантелата е печат на KAISERCRAFT. И е страхотен - много детайлен и качествен! В комплекта са две дантелки - тази е по-тясната.

      Изтриване
  4. Мммм, дааа! Как да не те изкуши да береш, толкова много слънчева магия има събрана в слънчогледа. А ти си я уловила и си я предала в твоя невероятен слънчоглед. :)

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря момичета!!! Целувам ви!

    ОтговорИзтриване
  6. Разкошна е! Този слънчоглед е като истински. Аз това лято на няколко пъти имах желание да спрем и да си наберем, но се сдържах :). Днес като пътувахме видяхме жълти поляни от втора реколта слънчогледи:). Страхотно цвете.

    ОтговорИзтриване
  7. Течееее! Прелестни са тия слънчогледи!!!!!Майсторица сииии!

    ОтговорИзтриване
  8. "Има какво още да се желае" - Хахаха, какво бе Стефи?
    Невероятен е !

    ОтговорИзтриване
  9. Стига скромности! Страхотен е слънчогледа, направо като истински! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хаха, засрамих се! Ама аз си го харесвам, даже много... само дето се бях натоварила с големи очаквания и не ги достигнах съвсем :-)

      Изтриване
  10. Хахахаххаха и моят не поддава, но точно за това се сетих и аз още преди да прочета публикацията - за нагорещените летни пътища, които те отвеждат до някое мечтано място!!!
    Благодаря ти, че се включи и поздрави от мен :)

    ОтговорИзтриване
  11. Прекрасна картичка! Слънчогледа е като истински! Благодаря ти, че я включи в предизвикателството на Card Mania! Успех!

    ОтговорИзтриване
  12. Страхотна картичка си направила, Тече. Този слънчоглед е повече от прекрасен :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка!
Коментарите, съдържащи линкове нямат място тук и ще бъдат изтривани.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...