1 юни 2012 г.

Моето предизвикателство - 3

Ето ме за втори път днес :-)
Както вече сте разбрали едно от нововъведенията в Картичкофурии е победителят да задава свое предизвикателство. 
Моето трето предизвикателство е да направите картичка вдъхновена от дизайна на вашия блог. Тези, които все още нямат такъв могат да се вдъхновят от оформлението на Картичкофурии. И тъй като аз ще избера победителя искам да разпозная приликата от пръв поглед. Може да пресъздадете отделни елементи, да следвате цветовата схема на вашето местенце, можете също така да "преоблечете" блога си преди да направите картичката... но искам когато отворя един блог да  е очевидно, че неговия дизайн (или този на КФ) Ви е вдъхновил за картичката с която участвате. Победителят, ще получи наградка, която няма да бъде обявена предварително.
Няколко думи за моята картичка:
Всичко започна, когато Нана сподели за новата си страст към фотошоп. Аз си изпросих картинка за блога и тя ми направи тази феерия, не тази на картичката, а тази:
Много, ама наистина много я харесвам ... и когато трябваше да мисля с какво да ви предизвикам се сетих, че съм виждала някъде подобно предизвикателство. 
За вдъхновяващата картичка реших да се опитам да съм максимално близо до картинката и на цвят и като елементи... и вложих всичките си желание, старание и ентусиазъм. 
Като се започне от релефните тухлички, премине се през плетените на една кука дантелени кръгчета, които почти не се виждат... цветя (има само една готова розичка), другите са си мои...заврънтулки, изрязани с малка ножичка... използвах голяма част от пънчовете, които имам ... отделих много време... и съм тооолкова доволна!
Синята органза и пънча за големите кръгчета ми бяха любезно предоставени от Vilini, за което много и благодаря!
В крайна сметка това е картичка, която не изглежда като правена от мен. Няма нищо общо с изчистените ми картички. За пръв път използвам толкова много елементи и това беше част от предизвикателството към самата мен.
И като казах предизвикателство се сетих за идеята си за самопредизвикателство. Понеже не искам да поемам ангажимент, който да не изпълня - я заради липса на време, я на вдъхновение  смятам да правя картичка по всяка нова дрешка на блога ми. (това може да значи една картичка годишно или на сезон... знае ли човек...)
Хайде стига съм ви надувала главите :-)  
Желая ви приятна почивка и заповядайте в предизвикателството ми!



30 коментара:

  1. Еха! Еха! Ехаааа!
    Не съм участвала в предизвикателство от наистина-не-си-спомням-кога, но това е интригуващо!
    Страхотна идея :)

    А картичката е различна и великолепна :)

    ОтговорИзтриване
  2. "Толкова много елементи" и резултатът е зашеметяващ.

    Имам и розова, кафява и още няколко цвята органза, които с най - голямо удоволствие ще ти предоставя за следващата ти красотийка.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ти не ме кани много, че току виж съм се възползвала :)
      Хаха, шегувам се, но това не променя факта, че си много мила!

      Изтриване
  3. Много красива картичка и интересно предизвикателство,дано успея да се включа!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Дано успееш - ти си от най-продуктивните майсторки, които знам, така че те чакам!

      Изтриване
  4. Хм, ми странно ми е ся...Ти искаш да правим картички, дето като погледнеш блога и да го виждаш в картичката...Пък твоята няма нищо общо...Ми - то така не е справедливо...

    Направо не мога да разбера - кЪк си се пънала толкоз и си направила нещо, дет да не мяза на нищо :-Р

    Хахахаха, толкоз с глупостите - супер ти е яка картичката и не знам дали изобщо някой ще успее да докара толкова голяма прилика с блога си като теб :-)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. :D
      То за това се нарича предизвикателство...

      Изтриване
  5. Их, че якооооо, Течеее! Много добро предизвикателство, картичката - прелест направо, толкова е чиста и фина и елегантна и всичките й елементи -точно там, където трябва. Супер! Имаш моето уважение за идеята ти! Тичам да си видя шаблона,че го забравих:)

    ОтговорИзтриване
  6. Тече, и преди се е случвало, но тоя път стоях с отворена уста през цялото време докато прочета публикацията и коментарите към нея. Направо нямам думи! Каквото и да кажа ще е малко. Да не споменавам пък, колко интересна и оригинална тема за предизвикателство е. Шапката е свалена. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Нат, ти си вдъхновението (ако не си разбрала :-D)! Благодаря!

      Изтриване
    2. Teче, не знам кой кого вдъхновява. В този случай конкретно ми се струва, че ти си тази. :) И аз като Ле ходих да си гледам оформлението, че ми беше изкочило от главата. Кой знае, може и да се включа във Фуриите :)

      Изтриване
  7. Ти ме разби! Такава възстановка на блога, че първоначално, виждайки само снимката, се чудех за какво иде реч! А то каква била работата! Тече, блестяща идея и още по-блестящо, перфектно изпълнено вдъхновение! Но... от теб друго не очаквам! Ха, сега да видим новата ми визия, която мнооооого си харесвам, дали ще успея да я пресъздам! Размърда ни ти и това си е!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хаха, нали ти ме накара да се сблъскам с шаби-шик стила - за мен това предизвикателство беше по-голямо! Надявам се да се включиш!

      Изтриване
    2. При мен сега твоето е по-голямо! Ще опитам и ако ми хареса крайния резултат, се включвам с най-голямо удоволствие!

      Изтриване
  8. Еха,това е предизвикателство! Прекрасно вдъхновение! Адмирации за идеята, Стефче. Ще помисля на нея. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Твоя дизайн си е по твоя картичка - помня я и много ми харесва! Ще ми е любопитно да видя дали ще направиш "нов прочит" или ще се спреш на друго решение :)

      Изтриване
  9. Стефи, много яко предизвикателство идеята с дрешката на блога е супер :) А искам да изкажа и мойте адмирации към Nana - страхотна работа е свършила, а и те е предизвикала да сътвориш тази красота :) Цветна феерия / и плетенита дантелки ... нямам думи / !:)

    ОтговорИзтриване
  10. Супер предизвикателство! Аз отскоро съм с нова "блогодрешка" така че мога по този повод да и направя картичка :-)

    ОтговорИзтриване
  11. Супер, не ами направо супер:-)Страхотна предизвикателство, темата е уникална! Много ме запали по идеята и ще наравя всичко възможно да се включа. Не съм влизала отдавна в блога, но явно сега го рпавя тъкмо на време:-)Поздравии прегръдки от мен!

    ОтговорИзтриване
  12. Тече, много нетипична за теб картичка. Обаче толкова свежа и колоритна, че направо ме остави без думи! Прекрасна работа, страхотна идея!

    ОтговорИзтриване
  13. Те4e, толкова да ме плени картичката ти..Просто я гледах и се чудех, дали някой изобщо ще е в състояние да направи нещо и наполовина толкова близо до своята блог-визия..
    Излишно е да казвам,че вече цяла седмица умувах над това дали ще съм в състояние да се включа в това предизвикателство и..не смеех да пусна коментара си, че..не обичам да обещавам неща, които не съм сигурна,че съм способна да изпълня.
    Когато обаче публикувах и своята картичка и..няма връщане назад с огромно удоволствие искам да ти кажа,че никак, ама никак не съм изненадана от перфектната изработка на твоята картичка, а още по-малко от прекрасната и силно вдъхновяваща тема, с която си избрала да ни вдъхновиш. Ето ТОВА се казва предизвикателство. Сигурна съм,че всички момичета ще направят каквото е по силите им, за да се представят блестящо в предизвикателството ти. Като гледам какви страхотни крафтърки се канят да се включат, не се съмнявай,че си намерила наистина провокативно предизвикателство..

    ОтговорИзтриване
  14. О, благодаря Краси! Радвам се, че се включи и ти и другите момичета, сигурна съм че ще има и още! Излишно е да казвам (при положение че вече съм пуснала темата) че и аз обичам предизвикателствата да са истински. И все пак да дават достатъчно свобода, така че всеки който желае да може да се включи - в своя си стил, със собствения си поглед, независимо с колко и какви материали разполага.

    ОтговорИзтриване
  15. И аз последна на опашката да кажа, че също много ме плени и идеята ти, и вдъхновяващата ти картичка. Поздравления за което!
    Веднага започнах да си представям какво бих могла да направя и... така и не стигнах до там, за съжаление. Пък и няма да ме има тези дни, ще съжалявам дълго, защото почти е сигурно, че няма да успея.
    Все пак гледам, че вече има сериозни заявки :)
    Поздрави и приятни почивни дни!

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка!
Коментарите, съдържащи линкове нямат място тук и ще бъдат изтривани.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...