3 януари 2012 г.

Честита Нова Година!

Здравейте момичета и евентуално момчета!
Не съм писала от миналата година :-), затова е ред на пожеланията за новата:

Картичката която показвам е една от последните за миналата година и както се досещате коледната звезда е по урока на Кали - е, моите не станаха перфектни, но с още малко тренировки ще ги докарам. Ще я включа в Картичкофурийско предизвикателство №98 - "Последната за годината"
Искам да благодаря на всички, които ми изпратиха прекрасни картички  и не само картички (нали знаете в съкровищницата е всичко)! Много им се радвам!!!
И нe на последно място:
Мили момичета, които надничате тук и оставяте малко обич с коментарите си - от сърце ви благодаря за всяка секунда и дума!
Обичам ви и до нови срещи!

13 коментара:

 1. Честита нова година и на теб,Тече!Нека е здрава,щастливо усмихната,изпълнена с вълнуващи и вдъхновяващи преживявания,които да претвориш в красоти :)!До скоро...

  ОтговорИзтриване
 2. Честита и от мен!Стефче,какво да ти пожелая...най-вече здраве,и свободни часове да се отдаваш на хобитата си,да имаш само положителни емоции,които да ти носят вдъхновение!

  ОтговорИзтриване
 3. И на теб да е честита,много здрава и ползотворна!:)

  ОтговорИзтриване
 4. Честита нова година ,Тече!Бъди здрава , усмихната и креативна!

  ОтговорИзтриване
 5. Честита Нова Година и на теб, Тече! Пожелавам ти преди всичко тя да е изпълнена със здраве, да прелива от щастие и да цъфти любов! Естествено, няма да мине без достатъчно свободно време за всички нови проекти, които ти предстоят! Нека 2012 е весела, шарена и щедра!

  ОтговорИзтриване
 6. Тече, Честита Нова Година и на теб! За теб и семейството ти нека е изпълнена със здраве, любов, топлина, късмет и много, много положителни емоции! За теб пък нека бъде изпълнена с много сбъднати крафтърски мечти, придобивки и нови и нови красоти, създадени от талантливите ти ръце! Картичката, която ни показваш сега е достоен пример за таланта ти! Не спирай да ни радваш!

  ОтговорИзтриване
 7. Честита Нова Година и на теб, Тече! :)

  ОтговорИзтриване
 8. Честита Нова 2012 Година!
  Много е красива картичката!

  ОтговорИзтриване
 9. Честита и на теб, Тече! От здраве и вдъхновение да не се отървеш!

  ОтговорИзтриване
 10. ЧНГ, Te4eto! Да си жива и здрава, много щастлива и все така креативна!

  ОтговорИзтриване
 11. Честита нова година и на теб, Стефче! Много здраве и късмет през новата година и много творческо вдъхновение! Страхотна картичка!

  ОтговорИзтриване
 12. Честита, Стефи! Здраве, радост, щастие и късмет!
  Прегръдки и целувки!

  ОтговорИзтриване

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...