22 септември 2011 г.

Визитки

В Картичкофурии Велиана  ни предизвика да си направим визитки и въпреки, че такава идея имам отдавна се оказа доста по-трудно отколкото очаквах. Показвам първите, не си ги харесвам много, но не знам дали изобщо ще успея да си направя такива, които ми харесват.

В последния момент се оказах без принтер и това е причината да "открия топлата вода :-)". Вместо с красиви напечатани букви моите визитки са написани на ръка, но откритието, което направих е, че топъл ембосинг може да се направи като вместо специално мастило се използват с най-обикновени цветни ролери. И така иначе грозните ми букви се покриха с прозрачна ембосинг пудра и част от дефекта се превърна в ефект. Казвам част, защото самите буквички продължават да не ми харесват.
Та да си дойда на думата за визитките. Според мен те трябва да са лесни за изработка, малки и плоски и мисля, че на тези условия моите почти отговарят, но стига съм говорила - ето ги:

Желая ви слънчев празничен ден и приятна почивка!

4 коментара:

  1. Тече, много интересни визитки си направила - ярки, запомнящи се и най- важното - 100% ръчноправени! Надписите на ръка им придават особен чар, не мисля, че са недостатък... Радвам се, че успя да се включиш в предизвикателството при Картичкофуриите :)

    ОтговорИзтриване
  2. Много весели и слънчеви визитки! Супер!

    ОтговорИзтриване
  3. Tече, давам ти още 4-ри дена докато свърши предизвикателството да подобриш дизайна, чу ли ;)
    Щото знам, че можеш и по-добре :) Гуш!

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка!
Коментарите, съдържащи линкове нямат място тук и ще бъдат изтривани.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...