22 юни 2011 г.

Няколко в едно

В предизвикателството на Двете елши се включвам с  това подаръче. Първо направих тефтерчето, а предизвикателството ме провокира да го "обзаведа" с кутийка и картичка в същия стил. Няма защо да казвам, че в главата ми всичко изглеждаше по-красиво и точно.
Идеята ми беше мааалко по-различна, но и така ме устройва.
Ето още снимки:

Зеленото цветче вътре е закопчалката.







Дано не ви е омръзнало да гледате, защото имам още една снимка за показване :-).
На нея има една голяма усмивка, даже ухилване :-D. Получих това бижу от Нана и откакто го извадих от пощата съм почти неестествено ухилена... както и друг път съм казвала - завиждайте ми!
Хайде сега, усмихнете се и вие и приятна вечер!

12 коментара:

  1. Тече, прекрасен подарък си получила, наистина! Завиждам умерено :)) Твоите майстории също са много красиви - семпли и елегантни.

    ОтговорИзтриване
  2. Изчистени и семпли нещица си сътворила- любимият ми стил!А подаръчето ти е прекрасно-чудесна къщичка с кученце и градинка.

    ОтговорИзтриване
  3. Няма ПЪК да ти завиждам ;-Р А комплектчето всъщност е много сладурско и ти доста задобряваш със совалката (иглата). Зеленото не е моят цвят (промивка на мозъка в детските години хаха), но пък в синьото съм абЦилютно Флюбена.

    Айде лека и мека и дУтре!

    ОтговорИзтриване
  4. Много хубаво комплектче!Харесват ми плетените или бродирани елементи!Успех!

    ОтговорИзтриване
  5. Тече хич идея си нямам как си искала да изглеждат обаче са си супер така:))Всичко е неевероятно хубаво и много ми харесват дантелата и цветята:))))Този татинг много ти се отдава:))))
    За подаръчето -ми ще ти завиждаме пък що да не:))))Имаш си чудно-хубаво тагче:))))

    ОтговорИзтриване
  6. Комплектчето е станало много сладко. Много ми харесват как стоят тези дантелки.

    ОтговорИзтриване
  7. Страхотно комплектче се е получило, стилно, нежно, красота! А за подаръчето от Нана ти завиждам, но съвсем благородно и с най-добри чувства!

    ОтговорИзтриване
  8. Стеф, страхотно се е получило комплектчето ти...много нежно и семпло....Бяло и зелено ми харесва като комбинация, в прибавка и синьо .....доста сполучливо...А за подаръчето ти какво да кажа - много красива картичка...На на е сложила и най-малки подробности - дори от комина излиза пушек! Благородничко ти завиждам естествено....Но остава за мен утехата, че и аз имам от нея две изумителни, които не съм показала - но ще се поправя в най скоро време...
    Гуш и много усмивки!

    ОтговорИзтриване
  9. Тези "Няколко в едно" са възхитителни! Толкова свежи, елегантни и такава чистота лъха от бялото! Много ми харесва комплекта. Цветчетата и дантелката са чудни. А за подаръчето - да ти е честито, много е красиво и нежно.

    ОтговорИзтриване
  10. Направи се влюбих в този комплект - много нежен и елегантен!

    ОтговорИзтриване
  11. Много ми хареса! А това с конците е много нежно!

    ОтговорИзтриване
  12. Тече,прекрасен подарък си получила.Тази къщичка е като от приказките. А произведенията ти с татинг са направо изящни.Много си задобряла с тази техника!

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка!
Коментарите, съдържащи линкове нямат място тук и ще бъдат изтривани.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...