20 юни 2011 г.

Бебешка картичка

Светна слънце и народа излезе по разходки... правенето на картички остана на заден план. Няма лошо, нали идеята е да прекарваме приятно времето, незаето от ангажименти.
Е, аз пък направих ей това. За новородената Ружа и по-точно за майка и Стеф. Няма да приказвам много, но ще кажа, че това е една от най-бързо реализираните ми картички и ако не трябваше утре да отпътува може би щеше да се сдобие и с кутийка, но... кутийката ще остане за друг път .
До скоро!

8 коментара:

  1. Здравейте картичката е прекрасна! Бихте ли ми казали с какво изрязвате лентите за цветчетата! От много време се лутам и не мога да разбера по какъв начин се изрязват... Благодаря предварително!:)

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря, момичета!
    Анонимен, има много и различни начини за рязане на лентичките. Най-леснодостъпния е с макетен нож и метална линия, но не винаги стават равни а и отнема много време и усилия. Моите са рязани на мини-шредер, с разстояние между ножовете точно 3mm. Освен това вече на доста места се продават готови нарязани лентички.

    ОтговорИзтриване
  3. А аз вече предвкусвам удоволствието да я подаря и видя една разтапяща се Стеф :)

    ОтговорИзтриване
  4. Мини-шредер е унищожител на документи, той ги прави на ленти, а как стават венчелистчетата кръгли? Има ли специална приставка, която ги изрязва така?

    ОтговорИзтриване
  5. Точно унищожител - използвам го за лентичките от които правя квилинг елементите. Венчелистчетата в случая са от пънч, но същия ефект се получава и с къдрава ножичка - има ги в много книжарници и не са скъпи.
    Тук можеш да видиш как ги правя:
    http://te4eto.snimka.bg/arts/eto-kak.474621.17448612

    ОтговорИзтриване
  6. Ммм, да-а-а. Вече виждам заглавието на новото уроче в рубриката "как да си направим..."
    Хи-Хи
    А за картичката - много сладка и нежна и изчистена и бебешка и... много ми хареса. Да е жива и здрава Ружа и да расте в много любов!

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка!
Коментарите, съдържащи линкове нямат място тук и ще бъдат изтривани.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...