2 февруари 2011 г.

Завиждайте ми!


Благодаря на всички, които вчера ме засипаха с поздравления и поддържаха настроението ми на ниво!

Ей тая прелест получих за рождения си ден от Злати (Skylife, Tini-tin)


Кутийката-куфар с магнитно закопчаване отвън е двойна "easel" картичка с нестандартно сгъване,а отвътре е истинска скрап-съкровищница. Предполагам, че няма как да доловите от снимките колко ефектни хартии е използвала и колко хубаво е оцветила картинката - ягодката и цветята са със страхотен ефект, който дори не знам как се казва, но са лъскави като лакирани. Ще ме прощавате, ама пожеланията запазих за себе си ,поне тези на български, които разбрах без проблем :-). (Защото моя собствен английски преведе "...from the bottom of my heart" като "от долната част на сърцето ми" ама сама се сетих, че няма как да пише точно това де)

Много, много благодаря!
Е, както казах ЗАВИЖДАЙТЕ МИ ама умерено!

7 коментара:

  1. Тече, наистина подаръкът си е за завиждане :). Да ти е честит!

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесна картичка - кутийка. Браво на Злати. Голям майстор им е на тия интересно сгънати картички. И подаръкът ти е прекрасен.

    ОтговорИзтриване
  3. Завиждам ти :) Само че с бялата завист :) Всъщност радвам се за теб-да имаш такава съкровищница, пълна с толкова положителна, приятелска енергия си е истинско богатство!Много е красива наистина!

    ОтговорИзтриване
  4. Честит рожден ден на патерици! Пожелавам ти много вдъхновяващи мигове и достатъчно свободно време, за да ги претвориш в нещо красиво :)) Подаръкът ти е страхотен, дълго да му се радваш :))

    ОтговорИзтриване
  5. Е няма как да не ти завиди човек:))Всичко е прелестно и щом идва от сърцето си е още по-прелестен :))))Сега да ти честитя на патерица рожденият ден и да ти пожелая още много придобивки кои от кои по-прекрасни и още повече реализирани идеи каквито и да са:)))

    ОтговорИзтриване
  6. Много ви благодаря, момичета... Лара го е казала много точно "положителна приятелска енергия" - зарежда ме страхотно,благодаря!

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка!
Коментарите, съдържащи линкове нямат място тук и ще бъдат изтривани.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...