19 юни 2019 г.

Покани за сватба

И това доживях! Не се оплаквам с кеф направихме поканите за сватбата на Мирослава и Свилен заедно с моята приятелка (тогава бъдеща, а сега вече съвсем истинска свекърва) плюс още едно приятелско рамо.
Едната изглежда така:
 ... и така 70+ пъти...


На снимката са само част от всичките. 
Исках да не се меся в решенията - показах какво изрязва щанцата с която разполагам (и се доближава най-много до това което булката харесва) и някак стигнахме до това което желаят младоженците и едновременно с това най-лесният от технологична гледна точка модел. Свършихме работата изненадващо бързо. Ако избирах аз, щяха да са със сатенени панделки, но и така са ОК. Важното е, че младоженците са доволни ;).

За кръгчето с инициалите залепих трите щанци една за друга с washi tape от нережещата страна. Много бързо и лесно станаха - ако не се вижда много добре буквите не са лепени върху, а изрязани от белия картон.

3 коментара:

  1. Поздравления, за труда и усърдието!Носи удоволствие, за теб и за тях!

    ОтговорИзтриване
  2. Тече, получили са се много нежни. Респект за труда ти. Аз точно в момента се боря с преработката на едни поръчни при "професионалист" 15 броя покани в крафт и бяло, които уж трябвало да са нежни и специални, а всъщност са правени от евтини и некачествени материали и опорачават цялата идея. За това като видя нещо толкова изпипано от "непрофесионалист-хобист", душата ми се пълни.

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря ви, момичета!
    Кат... няма какво да кажа - така стоят нещата (за съжаление все по-често)! Успех ти желая с "ремонта" - знам че ще дадеш всичко от себе си!
    Целувки!

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че поспряхте!
Радвам се на всяко споделено мнение, впечатление или просто усмивка!
Коментарите, съдържащи линкове нямат място тук и ще бъдат изтривани.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...